Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Re: nincs cím

#46969 Kardj Előzmény: #44963

Ha én meglátok vhol egy zöld gyertyát a grafikonon még a laptopot is ki fogom b@szni az ablakon most már elég volt nagyon

#44963 Rowan Előzmény: #44639

hogy ment volna el a villany, mielőtt belenyúltam ma ezekbe a rohadt shortokba! Itt nálunk állandóan tud áramkimaradás lenni, ilyenkor miért nem ?? Most leshetem estig ezt a rohadt monitort és drukkolhatok, hogy szakadna be az egész világ!!

Hogy rohadna meg az a bü…

#44504 Csusza

Hogy rohadna meg az a büdös gyökér, aki visszafogja az otp-t 2910-en!!!

Shortosok! Nem volt röhögni! :)

#44325 kerikoma Előzmény: #44259

Nehéz megszokni! Én ugyanígy vagyok és még néha meg sem tudom nyitni még a netbrókert sem, nemhogy a pro-t.

És tuti akkor amikor nemcsak mozizni akarok!

#44259 izolta Előzmény: #44023

otthon maradt mobilnet. pro nem megy a céges proxy mögül. ez a webes kereskedés meg annyira fapados a másik után, hogy hihetetlen. vagy inkább használhatatlan

áhhh

Na látom ma is jó kis na…

#43699 TrogerBroker

Na látom ma is jó kis napból maradtam ki...

Útálom a vizsgaidőszakot ! Ilyenkor muszáj bejárni órára is...

Amúgy ezt a topikot nekem találták ki. Sokat fogok itt szitkozódni amíg nincs vége...:))

Re: Vááá..:E

#43116 Waszeitung Előzmény: #43085

Második vagy mögöttem,eladtam 1500 magasságában vett Otimat a nagy menet előtt,alig győztem felugrálni rája....

#43085 Ercsi4 Előzmény: #43007

Indulok a nap balekja címért.

3100-on nyitottam shortot még múlt héten, és ma reggel bezártam 3060-on azzal a felkiáltással, hogy nem bír esni ez a papír.

ááááááááááááááááá

#43004 TrogerBroker Előzmény: #42998

Nem ! Pont ellenkezőleg !

Én terrorista vagyok !

Legalábbis a többségi társadalom felfogása szerint ! :))

Vááá..:E

#42970 TrogerBroker

Na !

Elmennek ezek a bús...

Történt valami izgalmas végre. Most jöttem haza terepgyakorlatról. Ma csak 11-ig tudtam követni az esményeket.. Tiszta ideg vagyok ! Bezzeg rittig ilyenkor szakad be.. A Fene egye meg hogy kimaradtam ebből a jó shortlehetőségből. Most kereshetem a jó longbeszállókat...

Aztán mégjobban idegesít hogy holnap 9-től vizsgám van.

Az meg a legeslegjobban idegesít hogy hogyan nyissak normális pozikat ha jövőhéten végig el leszek zárva a külvilágtól...5 napos terepgyakorlat...

Vááá...sík ideg vagyok :D

Vigasztal hogy már 200 pengővel olcsóbban visszavehetném az eldobált otp-imet.

Wááááááááááááááááááááááá…

#40527 Koffein

Wááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Hogy csapott volna belém a villám, amikor megfogalmazódott a buksimban a short nyitás legenyhébb gondolata.

#40335 Kissherceg Előzmény: #40315

Te vadász legény, ne viccelődj annyit... :)) Maci Te tökeid is szépen megrángatta, enyémet mondjuk mindkettő koccolta, de még vagyok :)))