Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#446160 Zotya32 Előzmény: #446159

nem tudom, de biztos volt, hisz eladták....

rohadt elkeserítő ezt látni, hogy erre az évre visszamenőleg tele van hírekkel a gr weboldala, hogy ez meg az fog történni végre a holdingnál, aztán itt az évvége, és pofádba kapsz egy ilyen jelentést... jó, tudtuk, hogy a keg-részvények miatt orbitális bukó lesz, de a meglévő cégeknél olvasott szöveg szerint, azok is éppen csak vegetálnak... szóval a jövő, ha csak ezek maradnak az kilátástalan... duma az meg volt egész évben.... a tettek meg kimerülnek a pereskedésben... banyek, milyen 100 éves évforduló lesz itt??? qrvára félek, hogy a névérték negyedénél (mivel alább nem mehet) fogja ünnepelni, már csak megszokásból... :((

#446159 macika Előzmény: #446157

a b-cash is 1mrd nyereséget várt ĐĐ

ps-

idén volt alaptőke emelés is a gumisnál

na még egy: http://www…

#446157 Zotya32

na még egy:

http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/66606/

"„A holdingszerkezet megerősítését jelentő projektek vannak előkészületben, néhány hónapon belül nagy horderejű lépés várható” – fogalmazott Tóth Péter. "

Ez volt július végén... gondolom nem akkor találta ki, szóval mennyi idő az a néhány hónap? 4 eltelt már... vagy ez úgy kell érteni, hogy legalább 6-8 hónap???

na, hazaértem, átolvasta…

#446134 Zotya32

na, hazaértem, átolvastam.

"Ezen belül a legjelentősebb változás az értékpapír-állomány drasztikus csökkenése

(989,9 M Ft helyett most csupán 51,3 M Ft), valamint a követelések összegének alakulása

(2 289,6 M Ft-ról 1 803,2 M Ft-ra csökkent)"

No, akkor a keg-ből maradt kb 1 millió db részvény, amit már kiszórhattak...

elvileg akkor jövőre ilyen mértékű veszteség már nem lesz...

Kérdés továbbra is, hogy mi a cél? Egy "haldokló" euro-generál, egy félig üres irodaház, és egy vegetáló mp3 mellett mivel akarnak bevételt, és gazdaságos működést produkálni?

ezekkel a cégekkel a holding nem lesz 101 éves....

#446101 Zotya32 Előzmény: #446096

Nincs ezzel gond amit írsz. Szerintem mindenki tudja mit várhat ettől a cégtől... Csoda nincs, max ha az nem csoda, hogy ezek még élnek, a cég még a béten, tp-ék meg szabadlábon. a 100év egy mutyira lehetőség, ami nem biztos, hogy meg is történik. Simán lehet 11 ft is februárra, meg 61 ft is. Ezt mindenképp megvárom, aztán a maradék pénzzel jöhet a harc, a talpraállás. Addig meg gyakorlok azzal néhány százezerrel amim van.

#446100 Zotya32 Előzmény: #446096

Nincs ezzel gond amit írsz. Szerintem mindenki tudja mit várhat ettől a cégtől... Csoda nincs, max ha az nem csoda, hogy ezek még élnek, a cég még a béten, tp-ék meg szabadlábon. a 100év egy mutyira lehetőség, ami nem biztos, hogy meg is történik. Simán lehet 11 ft is februárra, meg 61 ft is. Ezt mindenképp megvárom, aztán a maradék pénzzel jöhet a harc, a talpraállás. Addig meg gyakorlok azzal néhány százezerrel amim van.

#446096 Sly-- Előzmény: #446095

Igen 9 hónap temése.

Keg mutyi miatt vagy sem, ennek nem szabadott volna megtörténnie.

Jó, hogy mindig van valami, amiben kapaszkodni lehet (most éppen a 100 éves diófa), különben már rég nem éltetné semmi a holdingot.

Csak aztán nehogy a kisbüfik lógjanak rajta.

Na tényleg nem írok többet, mert nem lesz jó vége...:-((

#446095 Zotya32 Előzmény: #446088

Nem olvastam át tüzetesen, de ez 9 hónap termése az 1 milliard.. Ugye? Mert az a keg mutyi egyenlege. Amire kíváncsi leszek, hogy mennyiért ment el a palotagumi. Megnézem majd mennyiért jött... Vmit dobbantani kell záros időn belül, mert felélik a holdingot teljesen. Szívem szerint már hétfőn eladnám, csak a 100év tart még itt.

#446088 Sly-- Előzmény: #446086

Bábolna eladásnak viszont benne kell lennie, nem?

Lehet itt szépeket sírni a romló gazdasági körülményekről, meg mindenről, ezek más országban élnek, mások a körülmények?

Csak lapozd végig az alpha-vet honlapját. Mindaz, ami ott van, idén történt, ugyanezen magyarországi körülmények között:

http://www.alphavet.hu/

Mindez nekik is megadathatott volna, csak hát ugye dolgozni is kellene...

Kamu az egész cég Zotya, kiloptak minden mozdíthatót....

De nem akarok túl sok véleményt írni, mert megint én leszek, aki lebeszéli, aki nem látja be saját maga, hogy mi történik itt, azon nem lehet segíteni...:-(((

#446086 Zotya32 Előzmény: #446083

Azt jól láttam, hogy a bevétel éppen 1 milliárdot meghaladta? Palotát mennyiért adhatták el? Kár, hogy az még nincs benne... Gondolom nem fedezi ezt a buktát.

#446083 Sly-- Előzmény: #446081

Ide is beírom:

"a mérleg szerinti eredmény is jelentősen romlott a fenti

részmutatók alapján, így az idei háromnegyedévi veszteség 1 013,9 M Ft- lett, míg a tavalyi

hasonló adat 46,9 M Ft pozitívum volt."

Több, mint 1 Milliárd veszteség!

Asszem ehhez nem kell sok magyarázat....:-((

#446081 Zotya32 Előzmény: #446077

ez gyászos...

ebből sosem lesz semmi...

ideje leépíteni és elkönyvelni a hatalmas nagy bukót...

ennyi, kár volt bízni benne ilyen sokáig...

#445831 Zotya32 Előzmény: #445815

lehet, miszko vágta ki reggel a maradékot... majdnem eladtam én is azt a 10k-t amivel 29-en beragadtam, hogy vegyek belőle még keg-et, de akkor már 57 ft volt, és inkább nemet mondtam magamnak... :)))

Na őszintén ki kapta meg…

#445815 kerikoma

Na őszintén ki kapta meg 26-on?:-)

Tessék 31-re állni, nem 27-re:))

Re: epeh

#445039 Sigorszky Előzmény: #445030

Jah, vannak emberben is ilyen masztodonok, nem csak mamutfenyőben. Ilyen például a T. P. Sequoiadendron. :)

T. P. = Taurus Petrus (bikáspeti) , mért, mire gondoltál..... :)))

Re: epeh

#445030 macika Előzmény: #445029

februárig már csak 3 hónap!

aztán jöhet az újabb 100 év

fenyőfák 200 évig is élnek! de van 1000 éves is.