Ezt nem fogják egyhamar kiszórni...:-)
Ezt nem fogják egyhamar kiszórni...:-)
Nem.Legalább is emiatt nem...
Közben a nagy varangy görgetett egyet...
Ezt mondjuk nem gondoltam volna.....
Lehet nekem is csökkentenem kellene....
Akkor most menekülés.....:)
Küldd már el nekem is lszi az infót.Köszi.
Én azt a bennfentes infót kaptam, hogy margin call-t kapott a szentem...
(a többit inkább priviben)
Én azt a bennfentes infót kaptam, hogy margin call-t kapott a szentem...
(a többit inkább priviben)
Hát az az 1 darab fél 1-kor kié volt? Valakit kistoppoltak? :-)
Alapvetően én nem politizálni akarnék, csak újra felhívnám a figyelmet,hogy a jelenlegi hatalom -mindegy is, hogy kék, piros, vagy sárga- alapvetően bolsevista szemléletű, és az meg nagyon negatív környezet a tőzsdére, meg általában a pénzpiaci szereplőkre nézve. Jövőre sem fog a szemlélete változni, sőt, egyre eszetlenebb és zavarodottabb lépéseket tesz majd, hiszen teljesen sikertelen és népszerűtlen lesz. Ez bizony a részvényünkről is szól , ha tetszik, ha nem. Van részvényem , nem a vonalon túlról károgok.
én közvetve sem agyatlanoztalak, ezt tedd helyre legalább magadban.. Nagyon távol áll az álláspontunk! Hál'Istennek...
Világos, és ezt nem jó nézni, de ez a fórum nem is azért van, hogy majd ettől lesz 20000 a részvény. Beszélgetni jó, szakmai infókat cserélni szintén. Az emberek meg majd ezekkel együtt eldönthetik, hogy akár rövid, akár hosszú távon mit gondolnak a cégről, vagy a részvényről. Szerintem a hosszú táv nem kérdés, én legalábbis tudom, hogy mit gondoljak, de a rövid távú viselkedés lutri. Ebben az évben még bármi jöhet, de a jövő évet én már egy fokkal szebbnek látom.
Egyetértek , nem én kezdtem el rossz stílusban személyeskedni. A szakmai hozzászólásokat,- az enyéimmel együtt- az elmúlt hónapokban pont feldughattuk magunknak. Sajnos.