Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Tuszok

#445975 Gump1 Előzmény: #445944

Én azt a bennfentes infót kaptam, hogy margin call-t kapott a szentem...

(a többit inkább priviben)

#445974 Gump1 Előzmény: #445944

Én azt a bennfentes infót kaptam, hogy margin call-t kapott a szentem...

(a többit inkább priviben)

#445930 Előzmény: #445924

Alapvetően én nem politizálni akarnék, csak újra felhívnám a figyelmet,hogy a jelenlegi hatalom -mindegy is, hogy kék, piros, vagy sárga- alapvetően bolsevista szemléletű, és az meg nagyon negatív környezet a tőzsdére, meg általában a pénzpiaci szereplőkre nézve. Jövőre sem fog a szemlélete változni, sőt, egyre eszetlenebb és zavarodottabb lépéseket tesz majd, hiszen teljesen sikertelen és népszerűtlen lesz. Ez bizony a részvényünkről is szól , ha tetszik, ha nem. Van részvényem , nem a vonalon túlról károgok.

#445928 vincentlauria Előzmény: #445908

én közvetve sem agyatlanoztalak, ezt tedd helyre legalább magadban.. Nagyon távol áll az álláspontunk! Hál'Istennek...

#445924 Lxrose Előzmény: #445922

Világos, és ezt nem jó nézni, de ez a fórum nem is azért van, hogy majd ettől lesz 20000 a részvény. Beszélgetni jó, szakmai infókat cserélni szintén. Az emberek meg majd ezekkel együtt eldönthetik, hogy akár rövid, akár hosszú távon mit gondolnak a cégről, vagy a részvényről. Szerintem a hosszú táv nem kérdés, én legalábbis tudom, hogy mit gondoljak, de a rövid távú viselkedés lutri. Ebben az évben még bármi jöhet, de a jövő évet én már egy fokkal szebbnek látom.

#445922 Előzmény: #445920

Egyetértek , nem én kezdtem el rossz stílusban személyeskedni. A szakmai hozzászólásokat,- az enyéimmel együtt- az elmúlt hónapokban pont feldughattuk magunknak. Sajnos.

#445921 Pubertas

Rivortil, csak annyit, ha ilyen fiatalon ennyi pénzt fektettem volna RFV-be mint Te, kvára nem aggódnék. Előtted az élet. A tőzsdén is, meg mindenhol. Szerintem valamit eltúlzol. Nyugtatón élni meg egyensen baromság. Attól csak tönkrevágod a szervezetedet.