Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: IMF

#445687 banyaiz Előzmény: #445685

Néztem a képed. Ha alaposan megvizsgálod azt fogod látni, hogy a wig kb a 2010 májusi szinten van esetleg 5%-al alatta, mi pedig alatta kb 20-25-30%-al a 2010 májusi szintünknek, na ezzel el is mondtam mindent.

Aprítom őket láncfűrésszel , mert valóban idegesítenek, egyrészt van részvényem gazdagon, másrészt egyéb dolgaimnak is ártottak bőven. A hülyeség pedig úgy alapjáraton is idegesít, vagy ha valamit annak vélek, hogy korrekt legyen a fidesz fanokkal. :)

Re: Nem hitel, hanem biztosítás

#445686 Palimadár Előzmény: #445684

Hát bocs, de polfórumozni itt nem fogok veled sem... a színvonalra értem.

#445685 Rozsdáskilincs Előzmény: #445681

"Ezt meg is nézheted pl régiósokkal összehasonlítod lengyelek pl,"

A képen a lengyelek föntről a második, Ugyanazt irtuk le kivéve 2010 11 n minket kicsit jobban leszórtak,

Már nem emlékszem gondolom a bankadó volt. Ettől eltekintve nem volt eltérés a nemzetközi börzéktől.

Tőlem aprithatod őket csak sajnálom hogy ennyit idegeskedsz miattuk:-) Forintot nemtom nem figyelem.

#445684 Bakiba Előzmény: #445655

Lezárt 2011 után nézzük meg, mert a számok azok számok.

Addig lehet nyomni fiúk;)

#445681 banyaiz Előzmény: #445676

Az biztos, hogy elfogult vagyok. Nem igazán nyerik el a tetszésemet ezek a polgártársak finoman szólva.

Belemehetünk ilyen piacelemzésbe, hogy mi hol. Elég ránéznem a Bétre minden papír meghalt, Otp és csak tántorog 0 a forgalma. Kisebb papírokban szinte kötés sincs. Mnyp-k is hiányoznak likviditás szempontból. Kissé túlzásba vitték a vudut is, az sem tesz jót a Bét forgalomnak.

Bét teljesítményét sajnos tapasztalom elmúlt másfél évben. Kb 4-5 olyan intézkedés volt ami vagy azt okozta, hogy amikor a világban jó hangulat volt mi nem mentünk , vagy azt, hogy jobban adtak minket. Imf, mnyp, különadók, impotens költségvetés 2011, végtörlesztés, és úgy bónuszként az eszetlen handabandázás.

Ezt meg is nézheted pl régiósokkal összehasonlítod lengyelek pl, vagy megnézed Ft-ot egyértelmű az alulteljesítésünk vsz.

#445677 Spade Előzmény: #445674

te érted amit írsz ? mert én nem de nem érdekes lex@rom h h bárki hány lábon áll 1,2,3, vagy négyen, ez nem játék most...

#445674 macika Előzmény: #445666

jól mondod doki

aki eddig az imf-hez fordult ott kormányválság volt

de miért állsz egy ládon? nem fárasztó így? ĐĐ

ps: udf mdf már nem lesz kormányon

#445671 banyaiz Előzmény: #445668

Egy dolgot emelnék ki az első nyilatkozat 2010 május:

"Nekünk nem főnökünk sem az IMF, sem az EU (...) Sokat számít az IMF és az EU szava, de legfontosabb mégis a pénzpiacok bizalma. Nekünk ezt kell visszaszerezni. (Matolcsy György a Magyar Nemzetnek)"

Ez nagyon szépen sikerült gyerekek büszkék lehettek magatokra, mi lett volna ha nem a piacok bizalmát akarjuk visszaszerezni? :)

Rozsdáskilincs: ebben a piaci reakcióban én egy dolgot látok, azt, hogy a gazdaságpolitikánk (milyen jelzőt is használjak) "különlegessége" eléggé nyomás alatt tartja a Bétet, és a bizalmat lásd fent annyira sikerült visszanyerni , hogy lassan a fű sem nő.

#445670 Rozsdáskilincs Előzmény: #445668

Azért ase semmi ahogy a piac lereagálta a semmit. Ahogyan üzen a kormány egyértelmü erőpozició. Remélem van is valami a tarsolyban.

IMF

#445666 Spade

szerintem teljesen mind1 h a fidesz mit mondott tegnap vagy tegnap előtt, vagy fél éve, és az is mind1 h az IMF tud-e róla hivatalosan vagy sem ezek részletkérdések a lényeg h megtörtént a nyitás és a kormány hozzájuk fordul, mert manapság olyan erős szélviharok sepernek végig napok alatt amik Berluscot is papír repülőként dobálták aztán szét is tépték. Aki ilyenkor a széllel szemben akar hugyozni az nem bátor meg gerinces hanem hülye...

#445665 hosszhuszár Előzmény: #445663

azt hittük, már torolják, de ezek szerint, még csak most kezdődik a tánc...

viszont akkor kínától nem jön az, amire számítottak, hiszek kellene az imf "biztosítás"

Re: Irina és Lajoska

#445659 Palimadár Előzmény: #445657

Az a baj a fiúkkal, hogy nem akarják megérteni, a kétharmaduk az ország határain belül jelent erős hatalmi pozíciót...

#445658 Arsene Lupin Előzmény: #445656

"ha túl szigorú akkor viktor bevágja a durcit megint"

Nem a domina-servant téma a speciális szakterületem, de úgy tudom, hogy a servantnak ritkán van alkalma durcizni közben.

Irina és Lajoska

#445657 Arsene Lupin

Kósa Lajos beszólt az IMF-nek

http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/18/kosa_lajos_beszolt_az_imf-nek/

Kósa szerint nincs realitása annak, hogy a kormány újra hitelcsomagot kérjen a Valutaalaptól. Igen keményen nyilatkozott a szervezet állandó magyarországi képviselőjéről, Irina Ivascsenkóról; azt mondta: „olyan mértékben nincsen tisztában a magyar helyzettel, amely mellett nem is érdemes konzultálni".

------------------------------------------------------------------

Az egyszeri hülye gyerek jut eszembe, aki a kerítés mellett elmenve végig cukkolta a kutyát. Aztán egyszerre csak odaértek egy nagy lyukhoz a kerítésen.

Ha lesz megállapodás, lesz annak egy titkos záradéka. Mindenki szabad és perverz fantáziájára bízom az Irinára és Lajoskára vonatkozó passzust.