Sziasztok.
A gazdasági rádióban volt egy riport, egy aranyforgalmazó cég vezetőjével, azt hiszem a múlt héten, keress rá.
Ahogy hallgattam, egész jól kezelik a dolgot.
Sziasztok.
A gazdasági rádióban volt egy riport, egy aranyforgalmazó cég vezetőjével, azt hiszem a múlt héten, keress rá.
Ahogy hallgattam, egész jól kezelik a dolgot.
Sőt a "May you..." val már körbe lesz nyalva a feneke :-))
Foglalkozik valaki befektetési arannyal? Tipp egy megbízható cégről?Fizikailag birtokolni akarom.
sztem a legjobb bef talán a rabszolga-kereskedelem lehet az elköv. években :)
kedves Ibiza, kérlek áruld el a pontos címét, hogy hol :)
ha kérdezi szépen akkor mutasd ezt meg neki..
http://www.jokamat.hu/legjobb-kamat-Bank-3-ho-HUF.html
kb 4mp alatt.. a google a barátunk..
a kérdésére válaszoltam..
most is..azt kérdezi hol? a neten..
kérdezni is tudni kell...meg azért vannak formaltások mint pl would..
A topik legrövidebb hozzászólása a szmájlikat nem számítva, mégis érezni benne a fórumtársi segítőkészséget. Tetszik :-))
hazai bankokra lebontott hitel/betét mutató elérhető valahol?
"Dehát egyszer élünk:)"
Liberálbolsevik ortodox megközelítés :-)
igen.. itthol jeges szél depis idő..ködös..-3-4fok
12órával később 32fok napsütés medence a 4. emeleten egy japánkertben és a vízben gyönyörű sztyuvik...jéghideg sör :)
...és akkor most képzeld el, hogy a szilveszteri nappalt (hogy ne mondjak egyből egy távolabbit) Tenerifén a Playa de las Americason töltöd fürdőruhában a homokon:)
De lehet menni a Patong Beachra is Thaiföldre, ott még melegebb van.
De nem is a meleg és a homok a nagy lényeg, hanem ahogy írtad a más környezet, a más értékrend. Sőt talán nem is ez, hanem hogyan fogadod be.
Legjobban sikerült utazásom tavaly Húsvétkor egy Kárpátaljai kiruccanás volt.
Egész közel van és értékrendben, környezetben mégis teljesen más.
Nem szép, sőt részlegesen ronda, nincs homokos tengerpart - mégis fantasztikus kikapcsolódás volt, valami olyasmi, mint egy másik dimenzió:-)
Utazzál! :)
Ez is egy jó befektetés a jó életbe:)
Persze, ezt is csak úgy, hogy ne az összes tőkédet vigye el:)
Túl kell lépni azon a számítási módon, hogy az utazás többszörös pénzt visz el, mintha otthon maradtál volna.
Dehát egyszer élünk:)
Én már ilyen öregen szinte csak az utazástól utazásig élek. Töltődj fel, akkor pozitívan bírsz hozzáállni még a bét bukóhoz is:)
Vár a világ.
Nem kell, hogy a legdrágább hotelekben szállj meg. Már maga az, hogy ott vagy egy tök jó helyen, semmi más nem kell. (A toronyóra aranylánccal végképp nem.)
Én, ha csak ülök így az itthoni tél idejében egy homokos tengerparton fürdőruhában, már az is egy olyan élmény, hogy mindenkinek kívánom élje át.
Azért egy-két diktátor a háztartásban jól jöhet ... (kérdés, hová dugjuk, ha vendégek jönnek:-DDD