Nem én vagyok a moderátor, hanem pont a megtámadott személy.
Nem én vagyok a moderátor, hanem pont a megtámadott személy.
Buktunk itt már sokan és jelentős summákat, és azt se feledd, hogy nem rajtad kívánt nevetni. (Értelmszerűen Rivotrilnak ment.)
sose felejtsd, hogy Te döntésed volt minden amit hoztál, hiba sosem a piacban van mégha ordítóan fáj is. Én kereskedési időn kívül buktam el egyik napról a másikra pénzem 70%-t...
Történelmi napot szívtam be, se előtte, se utána nem volt ilyen...
Lupin Úr!
Szal igyis úgyis:-)
Lojálisak a saját cégükhöz:-) No meg optimisták is erősen!:-) Csak ámul majd a nép mikor rájön hogy a 3 éves mélypontról nincs pattanás:-) Pedig a múlkor pattant! felkiáltással zárják azótépé kalandot:-) (Agyon röhögöm magam közbe mig irom) Aztán csondes fogadalom, soha többé tőzsde közelébe se!:-) jaj
http://www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/hazavagta_az_amerikai_piacokat_a_fitch.158469.html
Azért a Fitch sem tétlenkedett ma. Ezek a fiúk pillanatok alatt képesek szétrombolni a homokvárakat. Barroso már délelőtt is ámokfutott.
http://www.businessinsider.com/moodys-downgrades-public-sector-german-banks-2011-11
Nos, az európai bankszektorban holnap csúnya nap lesz.
hacsak, a futikkal nem fordítanak addig...
a tegnapi usa menetre ázsia mínuszolt, lehet, hogy holnap is a fordítottja várható ázsiától...
A jenkik napi minimumon zártak. Eszeveszett rally nem lesz ebből se Ázsiában, se Európában.
Ha a kerályt elveszti az IMF elleni csatát (ami még nem biztos) és az international financial gang leminősít minket (csak úgy bosszúból), akkor egyáltalán nem kizárt a 2000 körüli OTP sem. Nem véletlenül szaladtunk oly hirtelen megint Kínába a napokban.
nem, egyáltalán nem az. 2007 előtt nem is volt így, kivéve persze a komoly válságokat, de ott meg nem volt 2 éven át olyan bull, amilyet még alig látott a világ...
ha belegondolunk igen, de mostanában annyira érzékenyek lettünk mindenre, hogy minden extrém rossz vagy jó..ideges mindenki.
"elég elböffentenie magát egy európai vezetőnek, aztán máris megy a világ tőzsdéje fel v. épp le 1%-ot."
Ez nem normál, alap jelenség?:-)
basszus, element a hsz-em....
én már semmit nem hiszek, amíg el nem jön az adott pillanat. 10 perc is képes bármire mostanában a piac, és elég elböffentenie magát egy európai vezetőnek, aztán máris megy a világ tőzsdéje fel v. épp le 1%-ot.
Tagnap azzal kábított egy ügyintézőjük (számlát szüntettem meg náluk, lakást vetünk), hogy egy belső hírlevél 2000- es OTP- t vár, meg 2- 3 alkalommal kamatemelést.
Áttételes DT volt. Zárni kellett. Egyébként úgy néz ki, hogy a jenkiket leszórják a végére. Ha Ázsia is realizál egyet, holnap megint beverhetik Európát.
de ha pénteken jönnek a zárások, nem érte volna meg megvárni? Sztem a napi zárók holnap és holnapután is plusszosak lesznek, pláne, ami otp-t illeti
Hát még én milyen csalódott vagyok, hogy nem zártam 2950 körül délelőtt.