Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: otp

#445095 Sigorszky Előzmény: #445093

Buktunk itt már sokan és jelentős summákat, és azt se feledd, hogy nem rajtad kívánt nevetni. (Értelmszerűen Rivotrilnak ment.)

#445093 Kissherceg

sose felejtsd, hogy Te döntésed volt minden amit hoztál, hiba sosem a piacban van mégha ordítóan fáj is. Én kereskedési időn kívül buktam el egyik napról a másikra pénzem 70%-t...

Történelmi napot szívtam be, se előtte, se utána nem volt ilyen...

#445089 Rozsdáskilincs Előzmény: #445060

Lojálisak a saját cégükhöz:-) No meg optimisták is erősen!:-) Csak ámul majd a nép mikor rájön hogy a 3 éves mélypontról nincs pattanás:-) Pedig a múlkor pattant! felkiáltással zárják azótépé kalandot:-) (Agyon röhögöm magam közbe mig irom) Aztán csondes fogadalom, soha többé tőzsde közelébe se!:-) jaj

Re: Ma is fenékhalászat

#445081 hosszhuszár Előzmény: #445079

hacsak, a futikkal nem fordítanak addig...

a tegnapi usa menetre ázsia mínuszolt, lehet, hogy holnap is a fordítottja várható ázsiától...

#445079 Arsene Lupin Előzmény: #445059

A jenkik napi minimumon zártak. Eszeveszett rally nem lesz ebből se Ázsiában, se Európában.

#445077 Arsene Lupin Előzmény: #445060

Ha a kerályt elveszti az IMF elleni csatát (ami még nem biztos) és az international financial gang leminősít minket (csak úgy bosszúból), akkor egyáltalán nem kizárt a 2000 körüli OTP sem. Nem véletlenül szaladtunk oly hirtelen megint Kínába a napokban.

#445071 rbbj11 Előzmény: #445067

nem, egyáltalán nem az. 2007 előtt nem is volt így, kivéve persze a komoly válságokat, de ott meg nem volt 2 éven át olyan bull, amilyet még alig látott a világ...

#445070 Csilla76 Előzmény: #445067

ha belegondolunk igen, de mostanában annyira érzékenyek lettünk mindenre, hogy minden extrém rossz vagy jó..ideges mindenki.

#445067 Rozsdáskilincs Előzmény: #445062

"elég elböffentenie magát egy európai vezetőnek, aztán máris megy a világ tőzsdéje fel v. épp le 1%-ot."

Ez nem normál, alap jelenség?:-)

#445062 rbbj11 Előzmény: #445059

basszus, element a hsz-em....

én már semmit nem hiszek, amíg el nem jön az adott pillanat. 10 perc is képes bármire mostanában a piac, és elég elböffentenie magát egy európai vezetőnek, aztán máris megy a világ tőzsdéje fel v. épp le 1%-ot.

otp

#445060 kissat

Tagnap azzal kábított egy ügyintézőjük (számlát szüntettem meg náluk, lakást vetünk), hogy egy belső hírlevél 2000- es OTP- t vár, meg 2- 3 alkalommal kamatemelést.

#445059 Arsene Lupin Előzmény: #445057

Áttételes DT volt. Zárni kellett. Egyébként úgy néz ki, hogy a jenkiket leszórják a végére. Ha Ázsia is realizál egyet, holnap megint beverhetik Európát.

#445057 rbbj11 Előzmény: #444951

de ha pénteken jönnek a zárások, nem érte volna meg megvárni? Sztem a napi zárók holnap és holnapután is plusszosak lesznek, pláne, ami otp-t illeti

#445036 macika Előzmény: #445035

a kerály beszakad, akkor maga is nyakig sza..s . lesz , meg mindenki

sajna