Erősödik a huf....
Nem tudom, milyen mértékű kamatemelést áraznak, de szerintem 25 bp-nál több nem lesz...
akkor viszont.....
Erősödik a huf....
Nem tudom, milyen mértékű kamatemelést áraznak, de szerintem 25 bp-nál több nem lesz...
akkor viszont.....
Zlotyi is kezdi átvinni a támaszát (alapvetően jó hangulatban), így nem sok esély marad a ft-nak.
Amúgy se fogják békén hagyni kamatemelés nélkül a ft-ot. Csak az a kérdés, hogy milyen árfolyamnál adjuk be a derekunkat. Sztem még nem itt.
nem, nem, elszabadult...
300 alá?
engem az érdekelt hogy meddig tartsam az euro shortom még tartom!
Most erre mit lehet mondani:
A tegnapi bejelentés az IMF-vel folytatott tárgyalásokról nem más, mint kisérleti léggömb?
Van ezeknek egyetlen közlése is, amiben meg lehet bizni?
Van a kommunikációjukban egyetlen elem is, ami bizalmat ébreszt?
Parasztgatyás, csikós-ostoros pattogtatáson kivül és, hogy a boros kupa felett mindenféle anekdotát füllentenek, mit tesznek?
Legalábbis többet, mint a hivatalos közlemények.
Aktuális rádió hirek alapján az IMF nem is tud róla, hogy a magyar kormány tárgyalásokat kezdeményezett vele.
EUR/HUF: 317 alatt stabilizálódik az árfolyam
Hétfőn újabb történelmi mélypontra gyengült a forint a euróval szemben, a korábbi 317-es ellenállást egyelőre azonban nem tudta szignifikánsan áttörni az árfolyam. A dinamikus emelkedő trend akkor folytatódhat, ha sikerül 317 fölé kapaszkodnia a forintnak, ebben az esetben nagy tér nyílna felfelé. Fordulós jelzés nem látható a grafikonon, az ellenállás megérintése után nem indult korrekció, ami azt jelenti, hogy rövid pihenő után folytatódhat az emelkedés.
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz 2. támasz 1. ellenállás
302.3 294.5 317
Üdv!
Forintukról egy elemzést nem lehetne valahol olvasni ??Támasz ellenállás egyebek!
"Kezdem azt hinni, hogy a külföldre emigrálók dolgát tudatosan meg akarja drágítani a kormány a drága devizával."
Elsősorban meg szeretném jegyezni, hogy egy kormánynak nem az emigráció megkönnyítése a dolga, másrészt nagyon nem szeretnék erős forintot látni.
Nem örülnék. $ erősödés is kellene hozzá jócskán, vagyis visszatérne a kockázatkerülő üzemmód a világban is.
Ft hozamszintek az egekben lennének, az utolsó halvány reményünk is eltűnne, ha még jobban, drasztikusan megdrágul 0 növekedés mellett a finanszírozás.
Ha úgy döntenék, hogy külföldre távozok, akkor azt önként, a jó lehetőségek miatt szeretném megtenni, nem pedig kényszerből, az itthon végleg elromlott helyzet miatt.
Utóbbi esetben körberöhögnek azzal a maroknyi devizámmal, amit a ft-omért kapok.
Ami békeidőben, normális távozási körülmények között 30-40%-kal többet ér, és annyival jobb lakást kapok odakint.
Szóval nem szeretnék gyenge ft-ot látni.
Kezdem azt hinni, hogy a külföldre emigrálók dolgát tudatosan meg akarja drágítani a kormány a drága devizával. (vagyis többek között ez is kapóra jön nekik)