Épp keresi a napi Max-ot..:)
lassan úgy beszűkül, h 10pip lesz a sáv :)
készülődik a nagy bang, öveket becsatolni?
hasonló, bár most be vagyok ragadva egy adaggal
majd kitornázom ezt is, csak induljon el valamerre, nem szeretek bukecban zárni :))
1.3430 nálam a D1 PPZ, utánna le 1.3062, mondjuk közben 1.3144 ez előző havi alj
Meg vagyok győződve a fő irányról, Stop nullában de olyan felugrálások vannak mostanában, hogy kénytelen vagyok fixálni a nyerőt olyankor. Persze a longok szinte kivétel nélkül nullában záródtak...de legalább fedeznek a kilengésekben. Persze ehhez érdemes jó helyen nyakon ragadni őket..:)
az jó, volt nekem is onnan de már rég lezártam
ezek szerint a hedge nem csak az én műfajom
1,3824-ről shortolom...longot legfeljebb Hedge-re nyitogatok benne..:)
sáv aljáról esetleg long, hátha pattan még párszor
bevállalod? :))
Majdcsak eldől...de azért új aljat ma is csinált. Ez valamit jelent..:)
köszi, majd demo-ban kipróbálom 1x :)
eur/usd áll mint a faék, beszakadjunk, v kitörjünk, mondaná Hamlet :DD
Úgy látom ma kiszálltak egy páran az eurhuf longokból. :)
a lényeg, nem tud tartósan senki szembemenni a piacal
ennyit szerettem volna
Akkor emmi? Közel 1 mrd eurót már elkértek a bankok az MNB-től.
annyit mondok, hogy elméletileg. Van ismerősöm egy olyan banknál, olyan osztályon, ahol mégis. Tudtommal az összes egyébként. :)
A végtörlesztésben érintett bankok tudtommal az MNB-től kapják az eurót, ergo nem kell nyilt piacon forintot eladniuk, igy ez elméletileg nem mozgatja az árfolyamot.
nem, de ha átszámolom a havi CHF fizuját HUFba, helyette is sírok... :)) Rivotril nézd mág meg az energiaárak alakulását inflációval korrigálva. Tudom a fizuk nem nőttek, de pl kenyér százalékosan sokkal többet drágul és az élelmiszerek. Pedig azokból elvileg nem kellene import...
"szerinted mennyi erőnk van japánhoz, v svájchoz képest?"
ez hogy jött ide? :))
Ők saját pénzt nyomtatnak, hígítanak, mert az erősödés ellen küzdenek.
Mi meg teljesen fordított helyzetben vagyunk.