Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pepe részvényei

E-star

#444147 lagwagoner

Bár nem tudom, kinek mi fontos. Egyre inkább azt érzem, hogy a tiszta hozam már nem lényeg a befektetéseknél. Mindenféle furcsa szempontok dominálnak.

Re: nincs cím

#444146 pepe01 Előzmény: #444123

Jaj ne mondj már ilyet!

Plotinus azért nem ennyire egyszerű történet.

E-starra írtam egy gondolatmenetet (Hathor elemzésére). Nagyon hasonló a történet mint a Zwack-ban volt az év elején.

Ott leverték az árfolyamot hetes chart szerint ideális Fibo korrekciós szintig (12500 alá) ott volt két nagyobb átkötés és elment utána kb. 15000-ig.

Most nagyon hasonló story-t látok az E-starban is.

#444141 lagwagoner Előzmény: #444137

Az a bajom, hogy fundásan az USD/JPY long is jó...már vagy 10 éve.

Igaza van Kelvinnek ez ne szerelem legyen. A piac nem mindig olvassa az elemzéseket.

#444137 Bendeguz Előzmény: #444123

Nekem fundásan tetszik az E-star, ezért ülök benne. Elmegy a vihar és nagy meglepetések jönnek. Innen a triplázás simán meglesz jövőre. Legalábbis ebben hiszek.

Egyébként miért olyan tr…

#444123 lagwagoner

Egyébként miért olyan trendi az E-Star? röviden? Majd itt is csak a bennfentesek fogják diktálni az árfolyamot, nem?

Tudod, a Plotinusszal is ez a bajom.

#444115 pepe01 Előzmény: #444111

Nézd meg szépen a 88-as post-ot. Ott kiderül, hogy a hosszú hétvége előtt vettem vissza a 6700-as átlaggal kistoppolódott E-star papírokat.

Az átlag pedi úgy jött ki, hogy 6000-ért visszavettem egy kisebb csomagot, másnap pedig 5500-on a többit.

Egyébként heti bontásban teszem közzé, többre nincs időm.

#444113 lagwagoner Előzmény: #444108

Hát a törzsklubbokkal vigyázni kell. Bár RFV-ként sem fogott meg a részvény, ami nem jelent semmit. Közvetetten voltam tulaj egy Generali alapban.

#444111 Sly-- Előzmény: #444097

:DD

Jók ezek az utólag beírt trédek. Fénykép van róla? :-)))

Mikor vetted, véletlen sem kerültek említésre....

#444108 pepe01 Előzmény: #444101

Természetesen nem. 2008 tavaszán beraktam egy kisebb összeget, amivel elkezdtem gyakorolni, még most sincs sokkal több.

Amennyiben több éven keresztül min. 30%-os hozamot el tudok érni, elgondolkodom a tőkeemelésen, addig csak hobbi.

Más.

Tudod mikor az E-star topik hemzseg a beragadt traderektől, akkor nem szerencsés hencegni a nyerő trédekkel, mert gyorsan ellenszenvesé válhatok. Bár az már megtörtént, mert Former tiszteletesbe picit belekötöttem és a hívők rögtön nekem feszültek. Félnek, hogy nem terjeszti tovább az igét.

#444101 lagwagoner Előzmény: #444095

De pepe nem azt mondta, hogy 30%el fogja adni, hanem egy behatárolható időhöz kötötte, hogy akkor el tudja adni legalább 30% nyereséggel. Vajon ezt mire alapozza? Valami koncepciója csak van.

Gondolom pepe ez nem az össz. pénzügyi vagyonod amivel "játszol"? Hanem az pü-i összvagyonod mondjuk 10%-a.

#444097 pepe01 Előzmény: #444090

Azt még nem is mondtam, hogy van egy másik számlám is, amely tranzakciói nem szerepelnek a kimutatásban. Az ott vásárolt E-star pakkot (5500-on) pénteken több adagba 5950-en kiszórtam. Ezt eddig nem akartam reklámozni, mert lassan Én leszek az ügyeletes kancsó.

#444095 Bendeguz Előzmény: #444090

7800 volna a 30%... volt már több is. Talán lesz még sokkal több is. De ez már megint csak egy szektás ima zsolozsma volt.

#444090 lagwagoner Előzmény: #444088

Hűha. Csak az E-start? 30%-al, pár hónap múlva? Én nem értek a részvényekhez, de te valamit tudsz :-)

#444087 pepe01 Előzmény: #444083

Már írtam Hercegnek, hogy indítson tőzsdebajnokságot, remélem kap az alkalmon:D

Emelem a tétet, nem csak pezsgő lehet a jutalom (amennyiben létrejön), hanem egy lityó Unicum is felajánlok + a 160-as Nutex papírjaimat is berakom a közösbe (Mackó szerint ott ragadtam be) :D

Ez az E-star hányad brut…

#444085 lagwagoner

Ez az E-star hányad brutális.

Ja csak, hogy én is vezetem itt a forumon az állásomat. Úgyis fejlesztem a saját kimutatásomat.

#444084 pepe01 Előzmény: #444083

Nem kell kihívni, mert már amúgy is sokba lesz nekem, ha nem jön össze a 30% 1 év alatt :D

#444083 lagwagoner Előzmény: #443666

Kacérkodtam a gondolattal, hogy kihívlak :-) Csak úgy "L’art pour l’art" :-) Nem is gondolom, hogy 30%-ot elérnék.