idén mellényúlt rendesen ))
de éves szinten nézve, semmi panasz nem lehet a telcsire - nem úgy a többi blura
idén mellényúlt rendesen ))
de éves szinten nézve, semmi panasz nem lehet a telcsire - nem úgy a többi blura
jaja lesz itt szórás szerintem is
ebből az osztalék mizériából még szopoka lesz itthon is...addig hivatkoznak a rossz körülményekre...
lehet hétfőn kidobálom a jó áron vett pakkomat...
aztán buék idén ennyi volt.
Nem vagy egyedül, ha nem lesz megállapodás, marad a telkom adó.:)
Várom a lenti szinteket.:)
na ebből még megvan az 1 pakk......
lehet lesz belőle osztalék....
500 alatti vétel...
egyáltalán lesz osztalék?
olyan vok ezen a magyar piacon,jó bő 3 év után,mint malac a jégen...:)
írtam otpben, hogy szerintem már elad az állam, úgy tűnik kell a cash.
szép a könyve ismételten.
telekom aztán nem nagyon pörög topik szinten látom....
még ebből is van egy pakk ez meguszta...
de jelentéktelen...
Válaszolt a magyar kormány az Európai Bizottságnak
A tárca szerint a kabinet sajnálattal vette tudomásul, hogy az Európai Bizottság a távközlési szektor egyes szereplőit is terhelő ágazati különadóval kapcsolatos magyar érveket az eljárás első szakaszában elutasította, és folytatta a kötelezettségszegési eljárást. Budapest továbbra is kitart amellett, hogy a különadó nem tartozik az engedélyezési irányelv hatálya alá, és nem ellentétes az uniós joggal.
Tíz hónap után újra kamatot emelt a jegybank (6,5%)
És pont a telekom van a bluek közül a legnagyobb + ban.
Lehetséges, hogy nálunk is kivezetik...
Sokan csiripelik, hogy 1-2 éven belül valamelyik "nagy" papírt kivezetnek a BÉT ről, lehet hogy a tekó lesz az!
"...a teljes közkézhányadon belül 30-40 százalék között van az amerikai befektetők aránya"
Igen, az mondjuk megfigyelhető volt ebben az évben kifejezetten, ha valami jó alacsony célárat jósolnak ennek a papírnak szinte MINDENHOL, akkor abból rendszerint nem lett semmi és miközben mindenki várja az olcsó beszállást, le se ment a meghatározott szintig, hanem "váratlanul" fordult.