de a spread mennyi?, pl nálad
más, kár volt lezárni bukecban az eur/usd shortot, de ez már csak ilyen
akkor addig tartott a tűrőképességem :)
de a spread mennyi?, pl nálad
más, kár volt lezárni bukecban az eur/usd shortot, de ez már csak ilyen
akkor addig tartott a tűrőképességem :)
másik fórumon írtam, hogy túl egyöntetűen ft erősödést vár a lakosság is: Két reakció figyelhető meg
1. átváltja a devizáját ft-ra, mert most sokat ér
2. menekülne devizába, de már késő, és inkább vár egy kedvezőbb beszállási pontot
Eszerint az fájna a legjobban a piacnak, ha menne tovább északnak?
Ez most csak egy kísérlet, hogyan lenne érdemes hosszú távú pozíciósort kiépíteni a kamatkülönbözetre játszva.
Erősen brókerfüggő a kamat, és a spread is. A mostaninál csak 0,9 EUR/nap 0,1 lotonként. de már tudok olyat is, ahol 1,9 eur/nap. :)
Ezeket nem nagyon publikálják a weboldalakon, erősen keresni kell, vagy ledemózni.
Még azon is agyalok hogy lenne legcélszerűbb lefedezni az árfolyam elmozdulást.
az mennyit jelent 0,1-re vetítve/nap?
illetve mennyi a spread költség?
Csak eurhuf-ban keresgéltem hosszútávú carry lehetőséget. Ketyegjen a kamat magától, és remélem idővel vissza is jön 300 környékére. Minden másban maradok napon belül.
sztem folyamatosan shortot érdemes keresni eurusd-ben, mivel csak lefelé mehet hosszú távon, hisz ígyis-ugyis be kell indítsák az euro nyomdát idővel. Legalább akkora nyomda lesz, mint usa-ban volt
mondjuk ez eur a fasorban sincs, szóval a dodo-t csapták szét
hétfőn EUR Industrial Production, szóval lesz itt még izgalom, a kedd még fincsibb, német, olasz franszoá adatok ;-)
Még egy óra, és fölé zár a H4 gyertya a ferde trendvonalnak. :)
yoregg, ok
megy a vonaglás, ma érdemi hír egyelőre nincs a listában
gondolom beböffentenek valamit a rend kedvéért, h a napi 200 pip vola meglegyen
:))
bocs,elirtam.szóval a mostani,reggeli aljnak.1,3470 körülinek.
"alá teszik az 144-xes aljnak"
khmmmm, nem lesz az kicsit sok?
Visszateszt,és 1.4 fölé,nálam ez a forgatás.Visszateszt 2 lehetőség.
1.3515-ön megáll fordul juppi fel.2-es ami valósinűbb,hogy alá teszik az 144-xes aljnak olyan 20-30 pippel és onnan alacsonyabb aljról fordul,lehetne 1.3 is a céláár az sincs veszve,ahhoz mondjuk 1,3800 fölé kéne menni,kis ázsiai rally-val az iccaka.
igen, ez is benne van természetesen
DE amilyen most a környezet, inkább a lefelére tenném a voksomat