4-napos csárton az utolsó négy nap teljesitménye egy doji lenne:-DDD
Viszont mivel ilyen nincs, a hetes gyertya meg pozitiv, úgy hogy továbbra is bullos:-)
4-napos csárton az utolsó négy nap teljesitménye egy doji lenne:-DDD
Viszont mivel ilyen nincs, a hetes gyertya meg pozitiv, úgy hogy továbbra is bullos:-)
Nagyon úgy néz ki, hogy semmi más nem mozgatja, csak a dollár gyengülése.
van amikor átmegy mindenen..semmi nem számít.. a chartokat csak messziről nézem.. ott jól látszanak aljak tetők.. én nem keresem aljakat tetőket.. folyamatosan építek egy pozit exponenciálisan növelve a darabszámot..
de néha csak tetszik oszt beleveszek ,) mint bank of america.. 6,5en vettem volt feljebb most lejjebb ..meg ford.. az elvileg hozott..ezek még 160alatti dollárok.. ezzel gázoztam..
Én azt néztem, hogy minden százason belül a xx30, xx60, xx90 mint támasz és ellenállás szint egész jól alkalmazható.
nem érdekel TA.. 720-730nél szokott pattanni.. 700alatt..longot építek.. 650nél sokat..
Eddig jó, sőt még reggel is jó volt, mert nyitásban sikerült egész 'olcsón' vennem.
Most viszont nem tudom mitévő legyek?
Délelőtt nem tudtam egyből eladni (internetes mizéria), most meg filózok, hogy tényleg megy-e feljebb?
eddig jó..))
Nem tudom az órás doji meddig van érvényben, de eddig az esés nem jött be.
Ha most kellene tippelnem, egy visszatesztre szavaznék 1768-ig, majd onnan megint fel.
Ezt én is olvastam, de mivel kontrproduktiv jelzéseket szoktak adni, nem tulajdonitok neki nagy jelentőséget.
Annál inkább az órás dojinak, amit most láttam a grafikonján. (kis hiján már beszálltam longba...
Érdemes lesz figyelni, ha USD bemegy az 1,368 ellenállás alá, arra hogyan reagál az arany.
Mostantól kezdem nagyon longosnak érezni, délután jöhet meg a végső megerősités?
Ez a 'jóslat' egyenlőre nem jött be, de még nyitott.
Viszont jellemző módon épp az 1758-as ellenálláson táncol továbbra is, tegnap már úgy tett, mintha átmenne, ma meg úgy tesz, mintha mégse.
Ez elmond mindent a piaci lehetőségekről a'la kisbüfi.