nem, mert ahhoz a jegybank tanácsot össze kell hívni...
nem, mert ahhoz a jegybank tanácsot össze kell hívni...
314!
Van olyan, hogy esti/rendkivüli kamatdöntés?
Volt már erre példa?
Matolcsy szerintem esténként a fürdőszobájában zokog és mantraként ismételgeti a tükör előttt, hogy már túl vagyunk a nehezén.
313?
Talán már késő van egy rendkivüli kamatemeléshez napon belül, de ha igy megy tovább, holnap megtörténhet.
285-öt most még egy 3 %-os kamatemelés esetén sem érzek reálisnak.
Nekem is el kellene sétálni a bankba, van kb kósza 260Ł-om még a font számlámon :)))) {kasza lesz}
362 a devizavételi árfolyam.
308.1-én levaltottam mindent,full forint.mehetunk 285-re :-)
ez a nap is "szépen" indul.....
Hogy anélkül a nagyok se kezdenek borításba, vagy masszív vételbe, ha nem látják legalább hosszú charton a szinteket.
Ilyen kormányzati gazdaságpolitika mellett mit számit a TA?
Első körben egy 319-et nézek ki belőle (hetes gyertya).
Ott halálra szívatják egymást, és ha nem sikerül megfogni, akkor egy begyorsulás és 377.
Mondjuk az áprilisi 267 alá erősödés és visszateszt után egyáltalán nem vártam volna ft gyengülést. Úgy látszik a fibo nagyobb úr neki, mint a mozgóátlag.
http://s9.postimage.org/in45lqkf3/eurhuf.gif
Erre gondoltam, aktuális Burda szabásminta EURHUF szőtteshez
Meg úgy hiszem, némely képviselő úrnak van pár külföldi kötvénye, betétje is.
Csak kár, hogy még egy mélyreható átalakítás nem indult el, legfeljebb a fejükben és már lassan itt a ciklus fele, amikor már egyre kevésbé fognak népnyúzó intézkedéseket meghozni.
Helyette felélték részben a MNYP vagyont, átalakítás alig-alig akadt, de szavak szintjén itt marha nagy átalakítások vannak ám.
Lehet, hogy a pártmédiák olvasóit és nézőit meg lehet etetni ezzel a fszággal, de az internet korában már egyre kevésbé működik a párt propaganda.
Aztán megszólal a szóvivő és máris kiveheted a kezed a biliből.
Görögországgal példálózott a fideszes politikus
A Fidesz alelnöke úgy fogalmazott: egy zivataros időszakban kell "egyenesben tartani" hazánk költségvetését, és ehhez nem elég pusztán a pénzügyi figyelem, hogy a számok stimmeljenek, hanem a nagy ellátórendszerekben, mint például az oktatás és az egészségügy, kell mélyreható átalakításokat elvégezni.
"Ha ezt nem tudjuk elérni, akkor úgy járunk, mint Görögország" - tette hozzá a politikus.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/gorogorszaggal_peldalozott_a_fideszes_politikus.158066.html