Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Ma

#442409 Hathor Előzmény: #442388

Futik zöldben, hatink is ledolgozott nyitótól 1.3%ot.

valamire jók azok a chartok azért.

Re: vola

#442405 Spade Előzmény: #442382

igazából nem a talján csődör buktatta be a piacokat (a déli országokhoz képest szokatlan szigorral vitte az ügyeket az elsődleges hiány ott is pozitív) hanem az h az ECB nem végső hitelező, sajna tetszik vagy nem Börni helikopterét kölcsön kell kérni aztán röppenni vele egyet másképp nem lesz igazi megoldás...

#442404 Hathor Előzmény: #442388

15preces sp futi dupla aljtól égnek állt, Hatink fél százalékot feljött nyitótól, eddig jó (tipp szinten).

DAxban figyelni kell 5750-5800as zónát mint fej-váll nyakvonalat.

Sp futiban 1230at.

Vissza teszt-e csak, vagy fölé megy?

4órás vételen.

OTPben nézem, hogy dupla alj kilalkul-e, akár innen 2700as szintig?

Vagy letöri-e a 2700as szintet?!

#442402 Spade Előzmény: #442383

Mégis a világ 7. legnagyobb GDP-t minek neveznéd??

ráadásul az olasz ipari kibocsátás a GDP-n belül az egyik legnagyobb, a fejlett országok között, jóval meghaladja az angolokét, az északi részen átlag 30% felett van..és elég versenyképesek is a fiat se egy rakás szar, de a divat érzékenyskeny agazatokban ruha bőr, cipő lakberendezés, illatszerek , formatervezés szinte verhetetlenek.... szal nem szarral gurigáznak...

#442388 Arsene Lupin Előzmény: #442385

Azt sajnos nem lehet kiolvasni a chartokból, hogy az olaszok mit improvizálnak össze nap közben. Ma is kaszinózás lesz, zabszemekkel a s*ggekben. Nincs olyan, aki most meg tudja mondani a tutit.

#442385 Hathor Előzmény: #442384

4órás futik túladott zónába értek, szerintem a nyitó árnál leszünk ma magasabban, de majd figyelünk. Dax futi nyitó rést tölti vissza egyelőre.

#442384 Arsene Lupin Előzmény: #442381

A nyitót biztos nem, esetleg később. Csúnyán fog nyitni a DAX, a HUF meg halálhörög. Ráadásul még mindig nincs stop-loss.

#442382 Arsene Lupin Előzmény: #442380

Azt én lesz*rom, hogy a piac két nap megbuktatja a talján csődör kormányát. Nagyobb baj az, hogy ők buktatták be egy nap alatt a piacokat, és jó eséllyel ma is taknyolunk, mint az üveges tót.

#442381 Hathor Előzmény: #442216

Yo reggelt Lupin Úr!

Támadt olyan perverz ötlete Önnek is hogy a nyitó leszorást meg kéne venni? :)

#442380 Spade Előzmény: #442373

azért olyan nagyon régen fordult elő h pl. az elég szilárd Berlusco kormányt 2 nap alatt buktatja meg a piac...a világ egyik legerősebb gazdaságában...

#442255 Sezlonrugo Előzmény: #442216

Nekem sem esett jól, hogy 200 pontot esett a dax 20 perccel a shortzárásom után, de hát ez egy ilyen bicikli.

Ezt nem lehetett tudni,t…

#442226 Borska

Ezt nem lehetett tudni,tegnap még nagyon úgy állt a dolog hogy dobbantunk,napok-hetek óta ezt játszották,futurék erős minusz majd 2pillanat és röpülő,amerika nyitása meg vastag plussz,mintha ez törne most,de usa zárás még nagyon odébb van.Hati longban most szerintem halmozott a rizikó,országértékelések,mi van ha a tökösmákos rétesből az IMF csak a tököt kapja,vagy ha usa egész nap sávozik itt és utolsó órában beverik,akkor holnap a -400as rés jöhet,és öntés,majd egy-két nap felhúzás után ami max a mai záró,irány uj minimumra. brutál mozgások.Vagy izomból pattanunk ,mert indul a pénznyomda az EUban is,nehéz megjósolni.....

De ami kiverte nálam a biztosítékot az a következő:

"Orbán Viktor miniszterelnök holnap kétnapos hivatalos látogatásra utazik Nagy-Britanniába. Csütörtökön gazdasági szakemberek, újságírók és egyetemisták előtt előadást tart a London School of Economicsban "Közép-Európa - a növekedés motorja" címmel. "

nahh,majd mi megmondjuk nekik a frankót

#442216 Arsene Lupin Előzmény: #441798

Rendesen benéztem a mai irányt. Volt egy OTP long, amit még időben zártam, bár jól nem esett. A BUX hati longokat megtartottam. Tegnap a talján csődör lemondásakor még milyen marha büszke voltam a mázlimra!

Nem örülök annak, hogy í…

#441984 Sigorszky

Nem örülök annak, hogy így elgyengült a forintunk, de ettől még jóleső érzés látni, hogy termőre fordultak az EURUSD shortjaim.

#441897 Hathor Előzmény: #441871

Hatink majd egy százalék mínuszban. DAX leesett háromszög szűkülés aljára, SP meg arrafele tart

#441884 Spade Előzmény: #441871

jah biztos wishful thinking :), mellesleg mondtam ott valamit a 3 fél megegyezéséről és annak következményéről, azt nem árt figyelni, mert a funda (ipari adat,külker adat) vele van...