Futik zöldben, hatink is ledolgozott nyitótól 1.3%ot.
valamire jók azok a chartok azért.
Futik zöldben, hatink is ledolgozott nyitótól 1.3%ot.
valamire jók azok a chartok azért.
igazából nem a talján csődör buktatta be a piacokat (a déli országokhoz képest szokatlan szigorral vitte az ügyeket az elsődleges hiány ott is pozitív) hanem az h az ECB nem végső hitelező, sajna tetszik vagy nem Börni helikopterét kölcsön kell kérni aztán röppenni vele egyet másképp nem lesz igazi megoldás...
15preces sp futi dupla aljtól égnek állt, Hatink fél százalékot feljött nyitótól, eddig jó (tipp szinten).
DAxban figyelni kell 5750-5800as zónát mint fej-váll nyakvonalat.
Sp futiban 1230at.
Vissza teszt-e csak, vagy fölé megy?
4órás vételen.
OTPben nézem, hogy dupla alj kilalkul-e, akár innen 2700as szintig?
Vagy letöri-e a 2700as szintet?!
Mégis a világ 7. legnagyobb GDP-t minek neveznéd??
ráadásul az olasz ipari kibocsátás a GDP-n belül az egyik legnagyobb, a fejlett országok között, jóval meghaladja az angolokét, az északi részen átlag 30% felett van..és elég versenyképesek is a fiat se egy rakás szar, de a divat érzékenyskeny agazatokban ruha bőr, cipő lakberendezés, illatszerek , formatervezés szinte verhetetlenek.... szal nem szarral gurigáznak...
Azt sajnos nem lehet kiolvasni a chartokból, hogy az olaszok mit improvizálnak össze nap közben. Ma is kaszinózás lesz, zabszemekkel a s*ggekben. Nincs olyan, aki most meg tudja mondani a tutit.
4órás futik túladott zónába értek, szerintem a nyitó árnál leszünk ma magasabban, de majd figyelünk. Dax futi nyitó rést tölti vissza egyelőre.
A nyitót biztos nem, esetleg később. Csúnyán fog nyitni a DAX, a HUF meg halálhörög. Ráadásul még mindig nincs stop-loss.
Azt én lesz*rom, hogy a piac két nap megbuktatja a talján csődör kormányát. Nagyobb baj az, hogy ők buktatták be egy nap alatt a piacokat, és jó eséllyel ma is taknyolunk, mint az üveges tót.
Yo reggelt Lupin Úr!
Támadt olyan perverz ötlete Önnek is hogy a nyitó leszorást meg kéne venni? :)
azért olyan nagyon régen fordult elő h pl. az elég szilárd Berlusco kormányt 2 nap alatt buktatja meg a piac...a világ egyik legerősebb gazdaságában...
Nekem sem esett jól, hogy 200 pontot esett a dax 20 perccel a shortzárásom után, de hát ez egy ilyen bicikli.
Ezt nem lehetett tudni,tegnap még nagyon úgy állt a dolog hogy dobbantunk,napok-hetek óta ezt játszották,futurék erős minusz majd 2pillanat és röpülő,amerika nyitása meg vastag plussz,mintha ez törne most,de usa zárás még nagyon odébb van.Hati longban most szerintem halmozott a rizikó,országértékelések,mi van ha a tökösmákos rétesből az IMF csak a tököt kapja,vagy ha usa egész nap sávozik itt és utolsó órában beverik,akkor holnap a -400as rés jöhet,és öntés,majd egy-két nap felhúzás után ami max a mai záró,irány uj minimumra. brutál mozgások.Vagy izomból pattanunk ,mert indul a pénznyomda az EUban is,nehéz megjósolni.....
De ami kiverte nálam a biztosítékot az a következő:
"Orbán Viktor miniszterelnök holnap kétnapos hivatalos látogatásra utazik Nagy-Britanniába. Csütörtökön gazdasági szakemberek, újságírók és egyetemisták előtt előadást tart a London School of Economicsban "Közép-Európa - a növekedés motorja" címmel. "
nahh,majd mi megmondjuk nekik a frankót
Rendesen benéztem a mai irányt. Volt egy OTP long, amit még időben zártam, bár jól nem esett. A BUX hati longokat megtartottam. Tegnap a talján csődör lemondásakor még milyen marha büszke voltam a mázlimra!
Nem örülök annak, hogy így elgyengült a forintunk, de ettől még jóleső érzés látni, hogy termőre fordultak az EURUSD shortjaim.
Hatink majd egy százalék mínuszban. DAX leesett háromszög szűkülés aljára, SP meg arrafele tart
jah biztos wishful thinking :), mellesleg mondtam ott valamit a 3 fél megegyezéséről és annak következményéről, azt nem árt figyelni, mert a funda (ipari adat,külker adat) vele van...
Látom, közben korrigált. Bizony, a költői hevület.