Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: üdv

#442399 BudFox Előzmény: #442375

kicsit lehet most még egy felfele hullám..aztán majd dél-14:30 körül eldől a mai irány is szerintem

#442398 BudFox Előzmény: #442375

kicsit lehet most még egy felfele hullám..aztán majd dél-14:30 körül eldől a mai irány is szerintem

#442349 big-ebuy Előzmény: #442337

2008 ba láttad volna limites esések otp,3-5 napig,1-2 nap pattincs,rések,határidő 1000pontos rés,6000-1800szakadékba ment otp is..na az volt igazán kutya,ott jöttem be a tőzsdére:(lakás ára bánja

#442342 kelvin Előzmény: #442337

2008 óta mióta semmi sem biztos

Ezt nevezik volatilitásnak, mikor a piaci szereplők idegesek. De egy biztos. Ha ebben a viharos időben megtanulsz horgászni akkor bármikor képes leszel profitot csinálni.

Egyébként ez az általad említett rángatózás a legjobb a tradernek. Zavarosban a legjobb horgászni.

üdv

#442337 Frici

Sziasztok!

"Új" vagyok, nemrég kezdtem el a gyakorlatban is ismerkedni a tőzsdézéssel.

Pár hete már szorgosan olvaslak benneteket. :-)

Hihetetlen számomra ami itt a magyar piacon megy. Valahogy nem így képzeltem el, az árfolyam össze-vissza pattog, repkednek a pár száz pontok ide-oda... megrángatják az OTP-t a MOL meg sem moccan stb.

Mióta megy ez? Abban nem bízok hogy ennek hamar vége lesz, sajnos.

De a remény hal meg utoljára.

Re: .........

#442310 Vittore30 Előzmény: #442296

engem az zavar hogy a kontraktus ára fix, igazán lehetne rá vmi képlet ami a buxot követi

mert így:

most 16 ezren van a határidő

- tételezzük fel hogy lemegy 1000 pontot (-6,25%), keresünk sok pénzt de utána már egyre nehezebb további 1000 pontot kiülni mert 15...14....12 ezres buxnál az 1000 pont elmozdulás már brutál nagy, 10ezres buxnál ugyebár 10% lenne a mozgás

- felfelé mozgásnál viszont érdemes tartani mert magasabb buxnál 1000 pont elmozdulás akár napok alatt is meglehet. pl 20ezres buxról 21ezres bux az "csak" 5% változás

tehát ha a kontraktus ára fix, az a longot támogatja

fd

#442309 Waszeitung

Érdekes hogy Mollyt 15,6e,promtot 16e felett hagyták,Otit pedig megtéveszként 3e alatt?

Felkötötték a végét,és általában mi mindig tudjuk a holnapot..kíváncsian várom,megmondaná vki hogy hati hol zárt? Köszi!

#442296 BudFox Előzmény: #442235

még egy kis számítási segítség :

1 kontraktus 35.000 forintba kerül

ha 100 pontot mozdul el a jó irányba a Bux = 1000 forintot nyertél

és másnap reggelre elszámolják az előző napi nyereséget, vagy veszteséget. Tehát ha veszteséged van, akkor azt másnap reggelre levonják a szabad pénzből a számládról, vagy neked kell manuálisan a számládon "feltölteni" a szabad pénzből a derivatív számlára - délig legkésőbb...ez online cégenként különböző

magyarán megmondva : 35.000 -et kell befektetni kontraktusonként, de olyan mintha 350.000 -el kereskednél igy.

most vettem eur/usd.holn…

#442294 lyonell

most vettem eur/usd.holnap estére fordulni kell,nov végé

ig,indexeknek.meglátjuk.

#442293 BudFox Előzmény: #442242

viszont aki rendesen kihasználja - jól tud kereskedni vele akkor igazi aranybánya lehet... duplázás - háromszorozás pár hónap alatt, ha nagy mozgások vannak..stb..

#442292 BudFox Előzmény: #442242

tényleg csak 1-1 kontraktussal csináld fél évig vagy ameddig meg nem tanulod, mert az egész pénzedet elviheti ha besokallsz....

mi már csak tudjuk :-))) :D

#442265 BigRabbit Előzmény: #442232

Hali, en is ezt emelnem ki. Aki nem kulso megfigyelokent tanul bele, vagy max 1 kontival, az ugy jar mint en anno, kvasokat bukik. Meg egy dolog, ha ne tudod egesz nap nezegetni, avagy remenykedos tipus vagy, akkor hasznalj StopLosst mindig es celarat. Tapasztalatbol mondom, kellemetlen ha likvidalnak, csak mert ugy inditottal pozit, hogy nem tudtad mit akarsz kesobb vele (mikor adod el). Szep napot, es sok sikert a kereskedeshez. Ja, es no para, ha vmi nem jon ossze, itt mindannyiunknak voltak szep es csunya napjai is :D

#442244 kelvin Előzmény: #442242

Nincs mit ha elakadsz valamiben vagy nem értesz valamit kérdezz bátran. Itt mindenki 0 ról kezdte aztán belejött.

A lényege ezeknek a fórumoknak (legalábbis a stockyn), hogy segítsük egymást.

#442235 kelvin Előzmény: #442232

Igen ugyan úgy kereskedhetsz, csak itt a shortot átviheted napon túlra is.

Amiben még más, hogy tőkeáttételes, ami azt jelenti, hogy 1k =kontraktus esetén ha 10 pontot mozdul el az árfolyam akkor 100 pontot jelent a számládon.

Fedezeti követelményekre nagyon oda kell figyelni.

Ha kezdő vagy akkor inkább csak nézegesd egy ideig, olvasgass és gyakorolj papíron. Aztán ha megy akkor kezd el. Ezt nem tudod a végtelenségig tartani ha bukóban vagy mert likvidálnak, ha elfogy a fedezeted.

tömören ennyi