Plotinus és E-star :D
Ennyi
nekem van 33 Ha szántóm...az szuper is...csak nem lehet eladni annyiért amennyiért szeretnéd..osztrák ár felét sem akarják megadni érte az osztrákok..10 évig is árulgathatod lehet akkor se fog elmenni....a szántó az hosszú távra kiváló - 15-20-30 évre. évente fizetik a bérleti díjat neked...mi tegnap vettük fel.
Norvég Korona ?
Sziasztok!
Mostanában nagyon gyakori a fagyás, be kellene fektetni egy jobb erőforrásba:D
Tőzsdére vinni kezdetben butaság lenne a Stocky-t, mert Herceg szavaiból ítélve még az sem dőlt el, hogy Rt. v. Kft.
Szerintem 5-10millát az érdeklődők simán összedobnánk, nyilván először látni kell Herceg elképzeléseit.
ÁNY szerintem elég jó fundásan, sok BÉT-en lévő cég megirigyelné őket. Rába után ez lehet szerintem a következő célpont.
Nem kell venni semmit, jön a világvége.
http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/11/09/mar_csak_parat_kell_aludni_a_vilagvegeig/
Komolyan mondom, hogy ki kell gondolni melyik cég olcsó, megnézni fundásan, aztán venni papírt és várni pár évet.
(phylaxia, mert az válságálló.... re: diófa, fenyőfa stb. Bocs :)) )
persze nekem is van szántóföldem..de attól nem lehet hamar megszabadulni ha kell a pénz... olyan kell ami azonnal pénzzé tehető
Még mindig Paks?
Rossz válasz!
Koszto papa azt mondaná:
Ilyenkor nagy cégek olcsó papírjait kell venni.
Neked E-start, de csak ha fordult, mondtam még nem fordult. Látom írtad vennél, de már nem tudsz, nincs miből..
de most komolyan ám :-))
én a következőkre gondoltam :
25 % - norvég korona
35 % - Svájci frank
15 % - Olaj
25 % - Euro
Pakson kell telket venni, ha beindul az új atomerőművi blokkok építése, annyi ember fog odaköltözni, hogy csak pislogni fognak a lakás és telekárakon...
- Nem késő -e még Eurót venni ? vagy elég biztonságos most abba tenni a pénzt ?
- Dollár ?
- Svájci frank ?
- Norvég korona ? nemrég felhoztam ezt hogy lehetne venni Norvég koronát...és utána már cikkekben is írták az elemzők hogy ez a deviza lehet a következő menekülő valuta
- arany ?
- Ezüst ?
- Palládium, Réz , stb
- Olaj ?
- Befektetési alapok, melyek short / longgal is játszanak ?
- Termőföld ?
- Lakás / ház ?
Kinek mi a javaslata , hogy biztonságban átvészelje a válságot a pénzünk.
várjuk a javaslatokat..
- Nem késő -e még Eurót venni ? vagy elég biztonságos most abba tenni a pénzt ?
- Dollár ?
- Svájci frank ?
- Norvég korona ? nemrég felhoztam ezt hogy lehetne venni Norvég koronát...és utána már cikkekben is írták az elemzők hogy ez a deviza lehet a következő menekülő valuta
- arany ?
- Ezüst ?
- Palládium, Réz , stb
- Olaj ?
- Befektetési alapok, melyek short / longgal is játszanak ?
- Termőföld ?
- Lakás / ház ?
Kinek mi a javaslata , hogy biztonságban átvészelje a válságot a pénzünk.
várjuk a javaslatokat..
Vegyünk Stocklandyard részvényeket, mert sokan vagyunk már, de még nem elegen! :D
Dinamikus növekedés előtt álló cég újabb sikersztori akár a Fészbuk.
Most, hogy a válság újból kezd kicsúcsosodni ismét előtérbe kerül egy fontos kérdés :
Mibe fektessük a megtakarított pénzünket ?
Tegyük fel hogy van 10 millió forintunk,
és nagyon félünk, mert nyakunkon az Euro válság, de Forintban is elég veszélyes tartani a pénzt.
Nézzük meg hogy ki mit ajánl, miben tartaná a megtakarított pénzét ?