Bocs a hülye kérdésért , de én eddig csak részvénnyel kereskedtem. A Bux indexel ugyanúgy lehet kereskedni ? Dt illetve Tdt-re gondoltam. Van valami különbség ? Előre is köszi!
Bocs a hülye kérdésért , de én eddig csak részvénnyel kereskedtem. A Bux indexel ugyanúgy lehet kereskedni ? Dt illetve Tdt-re gondoltam. Van valami különbség ? Előre is köszi!
ha úgy lesz shortot bővítek :))
Kellett már végre ez a mai nap. Azért is adtam el párat, mert kellett már egy kis realizált nyereség, ha volt is ilyen mostanában, csak virtuálisan nézegettem. 800-1200 pont között volt rajta, nem szerettem volna ha holnap elolvadt volna belőle 200-300 pont. Sokat estünk, egy kisebb korrekció lehetősége fenn áll talán holnap, ha lesz ilyen természetesen dobok rá újabb shortokat. Ha meg átvisszük lendülettel 16K-t, akkor meg ott adok neki.
mohóka
Köszi...bár qvára kivoltam az elmúlt napokban,azért ment a hősködés,hogy így beverjenek,bravo.
Szívem szerint adnék rá de nem teszem..most látom főleg -50 pontos kt-nál nem!
Oti 3e felett,Molly 15,6e , promt 16e felett marad? Ez így mókás lesz!
Párat lezártam a magasan nyitottak közül 16.000-16.100 között.
Én zártam shortot 16040 magasságában..piszkosul kellett már ez a "türelem gyümölcse" :D .Rajtam ne múljon a további le,holnap de. nem leszek így vszeg izgalmas órákról maradok le,de az a biztos ami a zsebben van...ilyenkor szokott tovább menni az ár mint amerre álltam.
Záró és a holnap is érdekes lesz!
MOL szépen meg van támasztva a könyvben, de ez zárókor nem szokott számítani.
5-10K nem tétel záróban.
No mi a pálya a 16e-rel?
Bugybugybugy....feldugja a fejét levegőért, vagy végleg alányomják?