Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannunion

KEG RALLY!!!

#451181 úttakarító

Azt amúgy tudod,hogy a Mollal keretmegállapodást kötöttek november 30-án? Most még tudsz venni olcsón,később már egyre bizonytalanabb leszel és ráadásul a nagyok miatt nem férsz majd a papírhoz (limites napok).Vegyél legalább 5k-t,az nem sok szerintem.

KEG RALLY!!!

#451180 úttakarító

Egy régebbi elemzés szerint 80 ft fölött elszállhat.Ha most beszállsz,akár duplázhatsz is.

dematéria

#449107 Krumenaker

Ti is megkaptátok a törölt részvények ellenértékét?

Az Equitasnál vagyok, és csak annyit vettem észre, hogy a pénzállományom növekedett, aztán kisebb nyomozás után láttam, hogy a Pannunion részvényeim pedig eltűntek.

Két gondolat:

1. Az Equitasnak címezve: Ilyenkor esetleg egy ablak fölpattanhatna, és tájékoztatást kaphatna az ügyfél, hogy a Nirvánába transzferálták a részvényeit. Se a Pannunion, se a Linamar részvényeinek törlésekor nem jött személyes vagy rendszerüzenet.

2. Jó lenne valami egységes eljárás, mert a Pannunion esetében nem kellett szalmaszálat se keresztbe tennem, a Linamar viszont összevissza fingat, nyilatkozatokat kell kitölteni, igazolásokat szerezni, a részvények köddé váltak a számlámon, a pénz meg sehol.

Az egész kivezetési gyakorlattal egyébként gondom van, de azt most itt nem részletezem.

Re: KEG RALLY!!!

#446369 Zotya32 Előzmény: #446365

azért a keggel óvatos lennék... nekem nem tetszik ez az egész egyiptomi-balhé... az, hogy "kiszervezik" a projektet egy olyan céghez, ami tavaly nyáron alakult... és ami mögött közvetve már megint Máté-Matyók páros áll...

KEG RALLY!!!

#446365 úttakarító

Ne csüggedjetek,aki esetleg bukott a panival.Most a keggel lehet pénzt keresni,több hír van mögötte,szerintem száguldani fog.

Re: Bye-bye...

#442149 Fornit Előzmény: #442116

:D

Tényleg ott sorakoznak!

Ki venne 5000db ot totál 1milláért tudván hogy jövö héten ilyenkor már csak klópapírnak használható...