Azért erősen csodálkoznék ha idén belenyalnánk a 14.000 buxba....
Azért erősen csodálkoznék ha idén belenyalnánk a 14.000 buxba....
a mikulás az nem a miénk..hanem az amcsi Jézuska..ezt sokan keverik..
Lehet hogy csak egy rövid pihenőt tartottak, és újra jegyet váltanak a csúszdaparkba, talán kell még nekik egy kis bátorítás amerikából, magas az a csúszda és mélyen van az alja.
remélem nem...most már 14.000 -et szeretnék..az a céláram..ott kiszállok / kiszállnék egy időre...mindent lezárok, ( az több napig is eltarthat) és utána csak kicsiben kezdem el megint építgetni.....a 1212 -őben.
Nem tudok pontos évet mondani de volt hogy a Miku rally lefelé tartott :D
Ma csak feleennyit estünk mint Angela asszonyék,mikor hozzuk be a lemaradást?
magyar imf tárgyalás..leminősítés vagy nem.. Du. olasz hírek jöhetnek..berni beszél...
a múltkor 250en vártam bux hatit csak 500ig jött le gondoltam ma túlleng ezért vettem 480on..meg 320ig..és veszek még 16k-nál..
igen 500ig felvárom..utána a 16750..ez a céláram..
ijedelem van a világban.. meglátjuk..a mikulás rally még soha nem maradt el..
Molly,Rg ás hati nagyon szeretné úgy tűnik..bámulatos hogy mindig akad erő ebben a piacban amikor emg kell tépni.
A 16K min. kinéz, a kérdés az, hogy előtte csinálunk e egy visszatesztet a mostani letörési pontig.
Görögökről nem gondoltam volna hogy ilyen nagy xarkeverők... Olaszokról tudtuk az oké...
Na nézzük hogy OTP -ben hogyan fogja meg a 3050, és 3000 az esést ?
én inkább nem vennék most semmit..de te tudod... a holnapi kis visszakorrekcióra gondolsz ?
Lehetne egy begyorsuló esés,de némileg kordában vagyunk tartva...daxli közel -3%,mi -2% alatt,Mollyban is van vmi támasz 16,6 on,Otit meg gondolom 3e alól visszarántják ha oda kerül a sor..Rg pedig sziklaszilárd! :D
Du. lesz még itt idegrángás, kérdés melyik irányba. Mindenesetre longolni nem mernék az fix, ha Mol 600 alá megy, és Otp megszünteti árva gyermekét, akkor lehet még szép kis buli. Ha meg innen pattannánk, akkor lenne szép kis rohanás a másik irányba az alacsonyabban nyitott shortok zárása miatt. A pánik szinte garantált délutánra, vagy erre, vagy arra.
Mintha 16,4e nél lenne vmi támaszféle...különben minek cibálnák Rg-t? :D
Ha nem TA, akkor az Olasz hozamok nővekedése, kötvénypiaci hangulatromlás.
De ezt már írtam blogba fent múlt héten ,-)
tisztán TA alapon :)
A 16K most már nagyon biztosnak látszik, ez a minimum ameddig le fog jönni szvsz. Aztán ha már odáig lejönne, akkor onnan már csak egy ugrás lenne a rés. Addig talán még lesznek megállók, nem biztos hogy egy szusszal lezavarnak minket oda.
Államnak is minek kell vennie, ha esik a piac? és éeminősítés előtt állunk?
MOL eset újra? Vagy kacsa a vétel, vételi kedvet csinálnak a spekinkenk és tömnek?
Mtelre is írják vették, ahhoz képest ma olcsóbb már. na persze egy két nap nem számít, na de azért nincs mit kidobni az ablakon már.