Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#441910 Hathor Előzmény: #441904

Csak be is kéne tudnom hozzá lépnem. Amikor hatit akartam nyitni egyszer benne, akkor írta ki, azóta nem csináltam vele semmit, nincs időm új kereskedési felületeket tanulmányozni, így is van mit figyelnem.

Személyesen bent voltam aláírtam papírokat, akkor minek kell klikkelgetnem szerződés ügyekben. Világosan elmondtam nekik a hati érdekel csak.

#441904 Csilla76 Előzmény: #441893

amilyen mozgások vannak mostanában, nekem megérte a forgolódás. a keretszerződésre meg csak ok gombot kell nyomni és kész.:-)

#441899 Csilla76 Előzmény: #441879

az is esetleges. többnyire. próbálok támasznál venni és ellenállásnál adni, na meg amerre megy a tőzsde. a trenddel. egyébként meg forgolódok nap közben. nem nagy kontiszámmal kereskedek.

ds

#441896 Waszeitung

Volt értelme a reggeli hősködésnek...buxli soha nem tanul,Ft közben 311 :(

Ismét 300 pontos sáv alján vagyunk.

#441893 Hathor Előzmény: #441886

mármint Csillának minek kell?

Rájöttem jó hogy nem használom a kis díjú Randomos számlámat.

Az kereskedési kényszert okoz, észrevettem Hercegen is, amikor naponta 20x forgott.

Minél magasabb a díj, annál megfontoltabban lépsz be, nem kapkodsz.

Én még mindig nem léptem a Randomos számlámon levő pénzzel, nem is tudom a jelszavamat, már kétszer kaptam másikat. Minden rendszerbe, mailben, fórumon mást használok, így még tanulmányozni sem tudom a felületet. ott akladtam el, hogy el kellett fogadnom 1112höz a kerestzserződést vagy mit netboonon azt hiszem.

Erste is hívott nyáron menjek be, mert 10pontot csökkentenének a díjon, még oda sem mentem el. 50pont nem kevés, de sűrűn nem lépek vele.

Maradt a 36pontos KBC.

Re: gd

#441892 BudFox Előzmény: #441888

célár 15.750 én tartom.....holnap még adok rá ha nagyon esni akarunk..ma már csak 1 k-t tudnék ráadni..

#441890 BudFox Előzmény: #441873

Egon a tegnapi napról :

Bux1112 - 15 perces:

16600 felett egy fej-váll alakzat épült ki, tegnap csupán a jobb váll duplázódott. Ma már következhet az ebből való letörés. Az ebből számolt szűk célár 16150.

Felfelé a 16900 már erős ellenállás.

#441879 Frontin Előzmény: #441872

Már bocs hogy megkérdezem, de Te mi alapján vásárolsz vagy adsz el Csilla? Eléggé esetlegesnek tűnik amit csinálsz.

#441877 BudFox Előzmény: #441873

nem lesz itt semmilyen emelkedés...ma is mi van...tegnap még Berlusconi -nk örültek mint a fene..ma már nem is emlékszik rá senki ? áh beteg egy piac ez..... Amcsik meg meg vannak őrülve...akkor zuhantak volna be még tegnap este...

mi is szépen megyünk le...ráadtam fennt.. 16.800 on.

#441874 Ibiza Előzmény: #441873

:) na mi..öregszel? vagy szeded az almamagot ,)

ez így van..lényeglátónak kell lenni..ugra-bugráljanak csak a fiatalok..

#441873 Hathor Előzmény: #441866

Lassú víz partot mos itt is, kövek szépen csiszolódnak. Az érdes, mocskos kő is idővel kifényesedik, ha sokat mossák a hullámok.

Tőzsde is így alakul. Ma még kapkodsz, buksz, idővel felismered a folymatokat és majd nyersz.

#441866 Ibiza Előzmény: #441860

na csiszolódsz..mondtam van a nyílt és a titkos tárgyalás..a titkoson beszélnek nyíltan és dőlnek el a dolgok..amit látsz az egy egyeztetett színház..

mondtam sztem fész to fész zsarolják Orbánékat..mint anno Antall-t..

most nem a hazaáruló tetvek kormányoznak.. nincsenek poziban a rabszolgatartók helytartóik..eljátszák a józsaru rosszzsarut..