0.18%os nyitás.
Korrekt, mutyi nélküli.
Viszont beállt egy 400as tétel most vételre..
KT: negatívban.
0.18%os nyitás.
Korrekt, mutyi nélküli.
Viszont beállt egy 400as tétel most vételre..
KT: negatívban.
tetszik amikor a házmester panaszkodik :)
képzelem..ez onnan van nekem amikor kb egy órát írtam egy elég jó és összeszedett írást..utána huss..elreppent az éterbe..magamnak is írtam..ledermedtem..azóta kopizom
gratulálok tanult kollégámnak... Azt képzeljétek el, amikor nálam teljes cikkek tűntek így el....
Használj például Operát, abban ha visszalépsz, ott marad a szöveg ;)
Igen én is rájöttem, de ugye siet az ember, aztán csak nyomja, amikor rányom, akkor jön rá, nem másolta ki..
ha sokáig írsz és elküldöd akkor üres lesz.. én mindig lekopizom mielött a hosszabat elküldöm..utána csak kekopizom és mehet újra..
Szépen elszállt az írásom. na újra rövidebben.
Yo reggelt Stockland!
Mi lesz ma? Játék és muzsika 8órában.
USA felpattant éjjel, ÁZsia, Sydney is jó 1%körüli pluszban.
USA is 1%ok fölé került éjjel, de reggelre mínuszosak a futik már 0.5%körüli mínuszokat látok.
EUR/USD este még emelkedett, ma reggelre csökken a kereszt, benézett 1.38as szint alá.
Forintunk 308fölé gyengült most reggel, nem szép az EURoval szemben.
Ma folytatódhat a maszatolás nélkülem. Ilyen hazai környezetben longot sajnos ma sem veszek, shortot nem látom most még.
Yo reggelt Stockland!
Mi lesz ma? Játék és muzsika 8órában.
USA felpattant éjjel, ÁZsia, Sydney is jó 1
Na, ezt most mire vizionálod, Öreg, csíkos barátom?????, hogy mosolyra fakasztott????
Nekem nem.
USA nem esett be a bear marketbe, 20% előtt fordult.
Átvitte 200napost most, átvitte előtte 50-100napost, kinéz egy zászló benne, mire kéne esnie? Ettől még eshet.
Holnap lehet bízni egy közepesebb dupla topban, aki bűvölni szeretné az esést, "túlvett" 4órás indik mellett. Nekem jelenleg mindegy merre megy piac. Ennyi.
http://postimage.org/image/xycrmebrb/full/
Yo8!
S&P hosszabb:
50, 100, 200napos mozgó fölött, rövid leszorító fölött, dupla aljból pattanva, zászlószerűben felállva, 2011es májusi csúcs alatt 10%on belül.
Mehetne,innen le.Túlvett,nagyon,szint főlé zárt ideális beboritási pont.Az sp és a dj,európa alul teljesit,azoknak kampó-.
2008 alá..
értem.
Sokan megfogalmazták ezt, de leginkább csak fórumosoktól olvastam, elemzőházaktól, nagyspekitől nem. Bár nem is ez a lényeg..
Lássuk Napos DAX, S&Pfuti chartot mi lett a vége?!
Csá, hiányoltalak én is mostanában nem láttalak, vagy csak más topikokban voltál.
Ez a 2011 nekem sem egy diadalmenet, finoman szólva. :)
Hali,küldd el légyszi mégegyszer mert nem kaptam meg,de valamiért euroman-ét sem.
Szia.
küldtem privit.