Röviden,2008 alá.
Megúsztam,rábasztam.Beminuszoltam elég rendesen 20 alatt,de maradt tőke,azóta is élek,virulok.
Helyes!
Merre várod a globális részvénypiacot?
Indexekre van gondolatod? Hazai piac elvállik a többitől szerinted?
Az a lényeg, hogy talpon maradjunk, és magunk alá gyürjük a válságot!
Túl kell élni a vérzivataros időket!
Helló, gondoltam rád mi lehet veled 2000 konti Bux pozikkal. Megúsztad az a lényeg. :)
Basszus,nem tudom elolvasni amit irsz.Hiába látom ,hogy üzenet nem jeleniti meg.
Hali!az ,hogy 20 alatt kiütött a bux,azóta végig shortoltam az atya úristent is,a minuszokat ledolgozgatom,amit a bux okozott és már nem buxolok,csak is kinti indexek,eur/usd.Csinálom azóta is minden nap,reggel 6-tól másnap 6ig :).Egyépként jól vagyok minden oké.Minden nap olvastalak titeket,csak nem volt kedvem irni,csak csináltam a dolgom.Örülök igy örülsz,én is örülök neked.Hinyoznak a régiek,nekem is.
Szia Lyonell!
régen láttalak, utoljára 24K körül, ahol taglaltuk lemegyünk sáv aljára, vagy kimegyünk 30Kra, Talán azok voltak utolsó mondataid, hogy Te full feltankoltál és várod 30Kt.
Mi lett azóta? semmit nem tudunk rólad. Gondolom nem kell félteni, időben felismerted, hogy esünk.
örülök, hogy valakinek hiányzom...a családomon kívül:)....partvonalon vagyok, szeptember elég xar lett, miután a nyarat megúsztam...egy ideje csak usdhuf longokkal foglalkoztam, de most nem látok jó beszállót...alapokkal nem foglalkozom, mert az alapkezelőm megváltoztatta a feltételeket, és így drágállom, bár mióta eladtam 15 %-ot emelkedett...emiatt dühöngök is...amúgy nekem 2011 minden téren (nemcsak pénzpiac) egy hatalmas szopás...bocs az off-ért mindenkitől, főleg a Főnitől:)
hát ez nem kicsit beteg álmodozás... :))
Üdv!Rég láttalak,igaz én is rég írtam ide.Megítélésem szerint fordulni kellene,és mehetnénk a múltkori aljak alá,még decemberben.Egyébként,a fórumot olvasgattam és hiányoltam is a hozzászólásaidat,ahogy még egy pár fórum társét is,épp azért nem is írtam én sem.
illene....rengeteg kínai adat hajnalban-reggel...ez egy vicc, hogy egy agyonplasztikázott qrvapecér lemondási híre is már pozitív...olasz belpolitikát ismerve, jobb úgyse jön....
holnap biztosan nyerő lesz a long. én is nyitottam egyet ma 16856on..igaz lentebb zárt, de ha holnap meg 500 ponttal fentebb nyit, akkor az tutkeráj.
Hát holnap nem valószínű, hogy a csatorna aljára menne a BUX, inkább a teteje felé. Jövő héten remélhetőleg 800-1000 ponttal feljebb leszünk már.
Nehéz kenyér mostanában a long, de remélhetőleg a türelmem elnyeri méltó jutalmát...
A francba. Írtam egy tök hosszú kommentet, majdnem a végén voltam, erre jön egy áramszünet. Brrrrrr.....
Nincs kedvem újra kezdeni.
14.700 -at nem látsz ebben a grafikonban véletlenül ? .-)) vagy 14.000 -et ? az lenne a cél - számomra
Igen..
lecsapta a háromszög tető mégis.
Van még tér napokig a szűkülésben.
DAX és S&P futi háromszög szűkülés:
http://postimage.org/image/a4kvke47v/full/
És Bux háromszög: