Nekem úgy is jó lesz. Párat én is zártam 700 alatt.
indul a következő hullám viszont lefele...én már nagyon szeretném ha rendesen kilépnénk ebből a sávból... gondolom majd ha a nemzetközi helyzet is úgy kívánja akkor kilépünk
Mehetnénk 16,5e alá is,daxli is 6e alatt van...bár gondolom majd lesz vmi mentősereg.
És jövő 7ig it senyvednénk?Agyhúgykövet kapok addig!
9MRD a részvényforgalom, elég siralmas ez.
Ebben az évben nem sok pozit írtál be.
Nem tudlak követni mostanában mit csinálsz.
Merre várod a piacunkat hetes távon?
vagy jövhéten :D
16.900 on nyitott mai shortokat én is zártam most...
majd nyitunk még rá, ha rendesen leindulunk lefele...csak ki kell várni
letört a háromszög szűkülésünk, de van alatta egy hosszabb gyretyás szűkülés még.
A csatornatetőd, háromszögtetőm fogott. lássuk a bővebb szűkülést:
DT shortokat zárogatjuk. Utána longba megyünk.
Én csak egy játékos vagyok itt :D Még nem örülök eléggé,öntsük még...
persze.. nem kell vele már ilyenkor foglalkozni, utólag 30% után ne okoskodjon az ember. ez a vonat már elment.
koszto papa:
"Villamos és részvény után soha nem szabad futni, Csak türelem, biztos jön a következő".
Hát igen, ez tényleg nem egyszerű, ezért kell megvárni a kisebb kockázatú beszállót, akár úgy is, hogy az ember lemarad 10-15%-ról. Nagy vonalakban Bux esetén ez nálam egy magasabb tető 18.5K fölött, majd egy magasabb alj 18K fölött, de ez most tényleg csak elnagyolva.
főnök ! elindultunk lefele már 600 alatt vagyunk..remélem örülsz :-)
Az igazi szopóka akkor lenne, ha nem lenne az egészből semmi és ma mondjuk az MNYP pakkal tömték volna ki a lelkes publikumot. Sokan tényként kezelték, hogy atombiztos az a 815. Még közel sem biztos. Október 28-i Rába rally nem véletlen lehetett szvsz.
A BÉT egy nagy játékbarlang :-)))
ez lehetne a Stocklandyard szlogenje itt felül
Nem néztem,de ez a 2.parasztság egy héten belül csak a Rábában!
Külföldi piac lesz ebből,azt tudjuk csinálni...kezd a nap vége is hasonlítani a tegnapra,holnap nem hinném hogy megjátsszák harmadszorra ugyanazt,két nap után.
Úgy néz ki nem csak csak Rábát öntik le...ezt a gatyát.
Rába kapott egy 100.000darabos öntést. Nem tudom mire mutyiznak ennyire. 30%kal feljebb kinyitni, és rádobni a vevőkre.
Hiába.. írtam blogba, megy a zsugázás a BÉTen.
Aki kitalálta zsugáját Rábának az megvette előre, egy hetet várt, nyomott egy hírt, 30%ot megcsinált magának.. remek.
Tudunk valamit csinálni? Nem.
bux határidő naposon, és 15 percesen is...jobb váll duplázódás, de azért nézzél rá te is.