Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: ds

#441385 BudFox Előzmény: #441356

hello kolléga. jók a grafikonjaid...

de én már unom ezt a fordított fej-váll dolgot mindig...zuhanjunk inkább be megint egy normálisat..aztán utána lehetne venni..nem ez a tesze-toszáskodás ami megint megy..

de hát ezt nem tudjuk irányítani

nem nagyon értitek a pia…

#441381 Ibiza

nem nagyon értitek a piacokat.. ha minden hepi akkor egy rossz hír is azonnal hat.. ha naponta van egy tucat armageddonos hír akkor minden reménysugár emelkedéshez vezet..már az is jó ha nincs rossz..

a piacnak mindig igaza van..bővebben? soha nincs igaza..de ez adja az árakat.. nincs tuti nap nincs állandó esés sem emelkedés.

Re: lassan longban

#441379 Waszeitung Előzmény: #441371

Tegnap lezúzzák a piacunkat,le is kötnek mindent,extra gyengék voltunk...erre nem gondolom hogy az az ésszerű hogy tegnap este shortot zárva bevásároljunk és várjuk a futivarázst...pedig ez volt a megoldás.

#441371 Frontin Előzmény: #441366

Hiába no, türelmet kell még tanulni. Ha tartom magamat a grafikon adta elképzeléseimhez, akkor itt nyitottam volna újra a reggel zártakat. Csak az a rohadt zabszem ne lenne...

A tegnap nyitott BUX lon…

#441369 Arsene Lupin

A tegnap nyitott BUX longokat zárogatjuk. Utána shortba megyünk. Már csak forgalom kellene.

#441366 Waszeitung Előzmény: #441359

Amit tegnap egész nap játszottunk azt most lezongoráztuk bő egy óra alatt...én megint opóágon vagyok,qvára unom.Mint főnixmadár támadunk fel varázsütésre és lővik agyon a piacot fél óra alatt.Még mi jöhet?

#441359 Waszeitung Előzmény: #441352

Tegnap eljátszák Mollyval a hattyú halálát most meg kitöretik...nah elmentek ti a 3,14csába!

Hathor ez alapján 21500 fölé mehetünk buxban..

#441356 Hathor Előzmény: #441339

Amennyiben nézem a várt fordított fej-váll szintemet, annak jobb vállas zónájában vagyunk egyelőre, így a várt szinten, a várt oldalazással.

mivel jobb váll aljára lejöttünk, így alsó szakaszban rendben halad.

Nem teszik benne az eladási szignál MACD-ben, az alapján mehet le még, stochastic lassan leér az követhetné jobb vállat.

http://postimage.org/image/d2g08mayv/full/

#441351 Waszeitung Előzmény: #441343

Futik ma is felhúzogatva...más játék nincs a tarsolyban?

Eddig dettóra a tegnapi napot játszuk,akkor lesz még egy sc,utána pedig megyünk a levesbe..

#441343 Waszeitung Előzmény: #441340

Tegnap Oti+molly hótgyenge ma meg áll mint a cövek...ha meg felfelé durran akkor csúszda fel,futikat is felfelé gyömöszölik,úgy tűnik tartósan nem tudunk 16700 alatt maradni buxliban.

#441340 Frontin Előzmény: #441327

Pontosan ezért áll gyenge lábakon ez a próbálkozás, ha Mol kidurran akkor csuszda vissza.

#441339 Hathor Előzmény: #441337

Engem teljesen hidegen hagy ez az irány nélküli, forgalom, érdeklődés nélküli konszolidációs szakasz.

#441337 Hathor Előzmény: #441186

Szia!

Koszto tojás?

----------------------------------------------------

Növekedés előtt:

A 1 = az árfolyam-kiigazítás fázisa (alacsony forgalom, alacsony a részvényesek száma)

A 2 = kísérő fázis (növekszik a forgalom és a részvényesek száma)

A 3 = a túlpörgés fázisa (euforikus forgalom, magas a részvényesek száma,X-nél a csúcson!

Árfolyam esés előtt:

B 1 = az árfolyam-kiigazítás fázisa (alacsony forgalom, a részvényesek száma lassan csökken)

B 2 = kísérő fázis (növekszik a forgalom, a részvényesek száma továbbcsökken)

B 3 = a túlpörgés fázisa (igen nagy forgalom, alacsony a részvényesek száma, Y-nál a mélyponton)

-----------------------------------------------------

Mindenki fejtse meg maga. Forgalom nincs, szerintem részvényes sem sok, sokan kivárunk. Ez alapján A1 is lehetne ha emelkedésben nézzük.

Csökkenésben B1, mert szintén nincs forgalom, sem érdeklődés.

Nos de hogyan B1? 25Któl megtettünk egy lefele menő ciklust 15Kig. utána jöhetett az emelkedés, most a stagnálás. Ellenben 15Któl felfele nem volt nagy forgalom.

Nem tudom, fejtse meg koszto tojását más, én nem ez alapján nézem ,-)

#441336 Frontin Előzmény: #441329

Jó reggelt! 600-700 között zárogattam, 700 felett újranyitogattam, bár lehet hogy egy kicsit korán.

#441333 BudFox Előzmény: #441208

majd látunk még ilyen amikor a következő USA elnök bejelenti a megszorításokat :-)) vagy amikor a Kínaiak kicsit beijesztik a dollárt :-))