ma van a kgy.
nekem megy priman..
A közgyűlés eredménye mi lett? Nem nagyon került publikálásra. Bent vannak patakiék vagy sem?
Utána láttam. Egyre gondolunk. Jó lesz a Panni is, megvannak a szakemberek, az eszközök, a management, pár év és profitot is tud termelni. Ha az állam, mint saját kutyája kölykét, elkezdni szénné támogatni, "éljen a zöld energia" jelszóval, akkor nagy jövő áll előtte. A kezdő lökésre vár, utána monopol helyzete miatt megállíthatatlan lesz.
Itt viszont eszembe jut az E-star-MOL paktum. Mit gondoltok?
Szerintem az állam kivásárolja a Pannergyt is. E-star fronton +-1%-ot várok. Ma mindenki rábázni fog.
"Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélkül - októberben 242,7 milliárd forint többlettel zárt"
Van itt pénz bazze, nyomtatni se kell :)
Tarlóssal a hónap elején már New Yorkban is tárgyalt. Csak azért kérdeztem,mert november 8.ára
van meghirdetve az új "vezetőségi" tagok megválasztása.Megnéztem a Bloombergen,de ott is csak
annyit írnak,hogy novemberben csatlakozik a E-Starhoz,egyébként köszönöm a választ !
Ami biztos, hogy hó végén Tarlóssal van meeting, de hogy holnap lesz-e arról nem olvastam sehol. Illenék.
Egy kérdésem lenne,holnap jön a Pataki vagy sem ?
Arra akartam utalni, hogy a saját pénzünkkel szopatnak meg ha ez így van.
szerintem ez a lépés véletlenül logikus volt
ha bef jegyet váltanak vissza, minden komponenst egyszerre kell önteni
így időben széthúzható
És ha ez így van, akkor szomorúan kell konstatálni, hogy a fórum némely tagja alkalmasabb lenne a pénzügyminiszteri posztra. Mondjuk ez többünknek eddig sem volt kérdéses.
Ha minden nap végén fel tudják így kötni +2%-ra, nem bánom, ha csak 5 db-al sikerül, mondjuk vagy 1 hónapon keresztül :)
ilyenre nm emlékszem, viszont az Utilico színrelépésekor a kockázat megszűnését említette Soós Csaba:
http://client.bet.hu/newkibdata/106240261/Utilico_befoly_sszerz_s_2011.02.25.pdf