Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Mai nap

#441358 SZETO99 Előzmény: #441349

nekem megy priman..

A közgyűlés eredménye mi lett? Nem nagyon került publikálásra. Bent vannak patakiék vagy sem?

#441295 Bendeguz Előzmény: #441289

Utána láttam. Egyre gondolunk. Jó lesz a Panni is, megvannak a szakemberek, az eszközök, a management, pár év és profitot is tud termelni. Ha az állam, mint saját kutyája kölykét, elkezdni szénné támogatni, "éljen a zöld energia" jelszóval, akkor nagy jövő áll előtte. A kezdő lökésre vár, utána monopol helyzete miatt megállíthatatlan lesz.

Itt viszont eszembe jut az E-star-MOL paktum. Mit gondoltok?

#441285 Bendeguz Előzmény: #441274

Szerintem az állam kivásárolja a Pannergyt is. E-star fronton +-1%-ot várok. Ma mindenki rábázni fog.

Re: nincs cím

#441237 Bendeguz Előzmény: #441232

"Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélkül - októberben 242,7 milliárd forint többlettel zárt"

Van itt pénz bazze, nyomtatni se kell :)

#441235 Kiss Zoltán Előzmény: #441229

Tarlóssal a hónap elején már New Yorkban is tárgyalt. Csak azért kérdeztem,mert november 8.ára

van meghirdetve az új "vezetőségi" tagok megválasztása.Megnéztem a Bloombergen,de ott is csak

annyit írnak,hogy novemberben csatlakozik a E-Starhoz,egyébként köszönöm a választ !

#441229 taresz Előzmény: #441227

Ami biztos, hogy hó végén Tarlóssal van meeting, de hogy holnap lesz-e arról nem olvastam sehol. Illenék.

#441212 exmnbs1 Előzmény: #441199

szerintem ez a lépés véletlenül logikus volt

ha bef jegyet váltanak vissza, minden komponenst egyszerre kell önteni

így időben széthúzható

#441199 taresz Előzmény: #441143

És ha ez így van, akkor szomorúan kell konstatálni, hogy a fórum némely tagja alkalmasabb lenne a pénzügyminiszteri posztra. Mondjuk ez többünknek eddig sem volt kérdéses.

#441187 hAliG Előzmény: #441176

Ha minden nap végén fel tudják így kötni +2%-ra, nem bánom, ha csak 5 db-al sikerül, mondjuk vagy 1 hónapon keresztül :)

#441159 susnye Előzmény: #441154

én emlékszem rosszul, h vmikor augusztusban volt valami nyiltakozat, mely szerint a cég talált vevőt a mnyp pakkra?