nyitóban zártam, msot visszanyitottam.
nyitóban zártam, msot visszanyitottam.
áhh...:-))) :DD az SP futures is szépen felugrott....
az mindig igy van hogy csak ugrásra várnak az indexek, és ha kell, akkor 10 perc alatt 90 fokos szögben tudnak emelkedni legyen az bármilyen pánik hangulatban is .-)))
ez már röhejes...de ezt kell szeretni
Elég szépet figurázott....bennünket hétfőn földbe döngölnek,másnap meg 10 perc után +2% ban vagyunk,ezt le tudja vki követni?
Molly is több mint +3% -ban 230 millával...ááá,ez mekkora gatya!
usa figurázott nekünk.. egy usa állam csődje sejlett fel..
a zárás előtti esésre
mi történt?
Remélem a 16K alatti réstöltés azért minimum összejön, persze ha akkor zárnám, akkor tuti elindulnánk újabb mélypontok felé, mégcsak akkor indulna a mandula. Mindegy, nem szabad elégedetlennek lenni, ezekben az időkben minden apró sikerélményt meg kell becsülni, ez a mostani esetre meg még inkább igaz, mert nekem ez most nagyon izzadósan alakult idáig.
francia bankok vannak kitömve görög papírokkal.. ez a nagyobb kérdés..sztem
azért egy rendes tisztítás már ráférne a piacokra, hacsak nem a 2009 márciusi volt a nagy tisztítás..
Te a KOSTO tojást most hogy látod? hol tarthatunk?
a napokban/héten azért illene eldőlnie, hogy tartunk -e tovább lefelé vagy folytatódhat a mikulás rally... a negatív hírek újra elkezdtek hatni.. és az újra előkerülő ex mnyp pakk sorsa sem a felfelé menetet támogatja. OTP egyre lejjebb csorog és 3.-ra már törni fog a 3120-as szintet, résig lemegy...
MOL is válaszút előtt...
MTEL és Richter meg csak bohóckodásra való...
Jön az IMF, a hitelminősítők forró váltása... a héten kéne valami pozitív feléjük is...
EU-ban meg folytatódhat a a szappanopera... most az olaszok készítik az epizódokat... de a spanyolok is kereshetik a forgatókönyv írót..
szép estét mindenkinek!
Ja a lényeg.. tartva a még mindig veszteséges SHORT pozi...
én egy elég nagy esést még megvárok..aztán lehet gondolkodni hogy mi legyen a shortokkal...
lesz -e leminősítés, vagy sem ?
olaszokkal mi lesz ?
görögökkel mi lesz ?
ezek fogják év végéig rángatni szerintem.
Egyelőre még nem dőlt el semmi, de ha holnap sikerülne tovább esni, akkor szerintem meg lenne az irány egy időre. A közérzetemnek jót tett ez a végjáték. A Mol-t éreztem hogy visszapakolják. Csak az az egy bosszant, hogy annyira idegbeteg a piac, hogy nagyon nehéz jó pozikat kiépíteni, nagyon kevés lehetőséget adnak.
Reméljük. Ez a leöntés a végén üdítőleg hatott. Nem voltam gép előtt, meglepve láttam most visszatérve.
Közben a Mol visszatért az alakzatba, remélem holnap a "jó" irányba indul végre, és hátra se néz. :-P
És a kamattartalom csak tágul-tágul...nem tart buxlival.Közben 200 pont lett,bámulatos.
Eléggé lent adtam,de úgy gondolom hogy jó lesz ez így is :D
Én adtam hatit,meglátjuk lelóg-e majd a lóláb...
Újból elkezdtünk egy BUX hati long pozit építeni. Kapkodni nem kell, leszórják. Akár már holnapra nyereséges lehet ilyen rángatós időkben.
Most 683 hati.
Agyrémen hülye mozgás van a piacokon. kisbüfinek semmire sem jó, kirázó hadművelet az egész.
piactisztítás, kisbüfiket megszabadítják a papíroktól, hogy majd tudjanak venni amikor kell, ezzel emelkedést generálni a nagyok mögött, akik már ráadják a kisbüfikre.
Talán