Az iránya nem is kérdés...
Bár ahányszor azt meghágták, elég abszurd szűzlánynak nevezni :)))
Az iránya nem is kérdés...
Bár ahányszor azt meghágták, elég abszurd szűzlánynak nevezni :)))
Nutexet nézem milyen játék lesz benne hamarosan..
úgy be van szűkülve mint egy szűz lány.
A szűzhártyát hamarosan átütik benne.
Jól teszed....16700-17000 között esünk kelünk mint a betlehemesek,azon kívül lenne csak élet...Mollyra kiváncsi vagyok.
Ennek mindegy hogy az adott trendben trenderősítő v. trendváltó alakzat jelenik meg, csak fölfelé tud kilépni mindből. :-)
Persze azért itt is érdemes megvárni a nap végét, csodálkoznék ha 15.900 felett zárna.
Hali,
nem sokat tudok szólni a dolgokhoz. Sok sok fordított fej-vállat látok még mindig, azok jobb vállában vagyunk lent számomra. Amennyiben letörik jobb váll felülírva, amennyiben kitör, annak célárával gondolkodom. A piaci környezet bizonytalan, épeszű dolgok nem látszanak. Továbbra is partvonalon vagyok.
Molly álul vagy orvul akar kitörni...és felfelé?Érdekes terv..
Kinn meg elmúlt a lelkesedés,opós egy piac ez.
most meg mintha ennyi lett volna kinnt is az emelkedés ?
nagyon lanyha minden.....kíváncsi vagyok mikor lesz valami kirobbanóan nagy forgalom még idén.
Én is úgy látom, hogy kísértetiesen hasonlít a helyzet itthon a pár hónappal ezelőttire. Amikor emelkedni nem tudtunk.. nagyon esni se. Arra volt erő, hogy 4-től 5-ig visszahúzzák, hol jobban, hol kevésbé.
De akkor is idegesít, hogy mindig mindent meg kell venni. Itthon is, kint is. Valakinek el kéne már szedni a kezekből ezt a közveszélyesen sok játékpénzt. :(
Pénteki BUX longok zárva. Elfogyott a szufla.
Messze még a nap vége, bármi lehet. Bár mostanában az utolsó óra általában a felfeléről szokott szólni, főleg ha kapnak hozzá egy halvány reménysugarat az örökké optimista tengerentúliaktól. Ennek ellenére én nem gondolnám hogy odakint zárásig kitart a boldogság. Pár nap optimizmus persze bármikor benne van a pakliban, de nagy elszállást nem várok.
Felfelé nem nagyon sikerül...
Látom közben sikerült egy kis sc-t is összehozni,akkor mehetünk le hamarosan?
Futikkal úgy tűnik ma is meg lett pippantva a világ..
Mol-ban elfogyott a csökkenő háromszögben a hely, és bolli is nagyon szűkül, hamarosan indulás v.merre.
Nem tudom mi lesz ma nap végéig, holnap meg főleg nem, de azért Dax fej-váll még ha csúnya is, épülget, és bizony ha letöri 5750 környékét, akkor irány vissza 5000.
Hát ezért a forgalomért kár itt ülni egész nap..én is csak benéztem éppen...
azért az esés az jól jött...
remélem lesz folytatása.
Eza buxli bezony harmatgyengus...
Igen, így járt Angela is, amikor valamelyik vasárnap várta DSK-t, gondolom még sütit is sütött. Csakhogy szegény DSK-t előtte való szombaton New Yorkban jól megmolesztálta egy fekete néni.