Még egy kereszt-kérdés a témához:
Ez --> www.csepelmetall.hu
hogyan viszonyul a Csepel-Holdinghoz?
Része? Nem része?
Ksz
Még egy kereszt-kérdés a témához:
Ez --> www.csepelmetall.hu
hogyan viszonyul a Csepel-Holdinghoz?
Része? Nem része?
Ksz
Csepel Holding Nyrt
Valaki nagyon akarrt venni a vége felé,de nem nagyon kapott.Régen volt ilyen hogy 2k-val beáljon előre
Mázlim volt, mert 22-én visszavontam az ajánlatom, meguntam a hetek óta tartó értelmetlen várakozást. Ahogy a mai produkciót látom, talán nem is baj 321 ft és -19,75% mellett.
Igen.
Azt nem tudom, milyen pániknak kéne lennie a nagyvilágban, hogy ebből kapjak egy adaggal, mert az eddigi kevés volt.
Annyira elegem van már abból, hogy már jó ideje pitiáner darabszámokkal küldik le és fel és nem kapok. Sebaj, hátha majd Görögország besegít rövidesen...
Ennyire kevés lenne a közkéz, hogy ilyen pitiáner darabszámokra telik csak, amivel 410-450 között ringatják? Még egy igazi parás napon sem dobálták, mint amilyen a múlt péntek volt. Ez alapján valami armagedonnak kéne jönnie, hogy végre bedobja pár kicsi.
Q3-Q4 tűnt biztatónak, az még előttünk van.
Beálltam pecázni, remélem, akad a horogra valami.
Nyereségesek már egy ideje, csupán a többszörözés várat még magára nyereség szinten. Talán idén már ez is sikerül.
Az, de majd meglátjuk, mit bír meg a szája, hisz a gyj ha jól emlékszem veszteséges volt
Piszok stabil ez a pépőr, jó menekülőpapír lehet, még ha illikvid is.
Most meg kaptam egy pöttyet 43x-ért....Ki érti ezt?