Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: kl

#441087 Frontin Előzmény: #441083

Ezeket nem nagyon érdekli a látszat. Ha akarják akkor két hét alatt elrendezik azt, ami normális esetben két hónapig kéne hogy tartson. Meg aztán volt már olyan, hogy bekészült v.ki a szülinapi partijára szenyókkal, sütivel, mindenféle italokkal, csak éppen a vendégek felejtettek el megjelenni...

#441083 Arsene Lupin Előzmény: #441081

El kell kezdeni dolgozni az ügyön, hogy ne legyen nagyon feltűnő. Csak nézze meg a DJIA 12K mai megnyalását. Hogy lesz-e hágás is, az majd menet közben kiderül.

#441069 Frontin Előzmény: #441066

Milyen felhajtóerőt lát Ön az amerikai tőzsdéken, ami esetleg átlendítheti őket ezen fontos, erős ellenállások fölé? Ide már v.mi extra kéne szerintem. Persze ez csak a logika alapján kéne hogy így legyen, de mint tudjuk, az csak a legkevesebbszer működik mostanság. Úgyhogy természetesen bármi lehet, sőt még az ellenkezője is.

#441066 Arsene Lupin Előzmény: #441059

Ahogy gondolja. Mindenesetre a németek és a franciák már pluszban vannak, komoly jenki adat ma nem jön ki. Úgyhogy ők is nekimennek megint a szent szinteknek. Persze a görögök és az olaszok bármikor improvizálhatnak valamit.

#441064 Frontin Előzmény: #441059

Ja, és a Daxliba én lazán beletudok látni egy fej-váll kombót 5750-es nyakvonallal, aminel ma csináljuk a jobb vállát....

#441059 Frontin Előzmény: #441050

Meglehet, ugyanakkor nekem az a véleményem, hogy ha nincs nagy mutyi a későbbiekben, akkor max még a Mol-on ránthatnak egy kicsit, esetleg 16K fölé picivel, utána viszont én még a mai nap folyamán azt várom, hogy letöri a 15.800-as gyenge támaszát, és elindul 15K felé. Otp-t sem várom sokkal 3200 fölé, az már magaslati levegő neki. Richter, Teló szintén lefelé áll nálam. Mindezeket egybevéve, a nap végére a jelenlegi szintekről esést várok.

Re: nincs cím

#440991 Csilla76 Előzmény: #440927

hát nem tudom, talán mázlink van. én zártam is a shortom 16789-en és utána megnyitottam 16850en. el kellett mennem, és most látom, hogy esünk még mindig. Reggel, amikor ránéztem a könyvre, láttam, hogy már valaki 13459en akarja eladni...én meg ott akarom visszavenni a shortot:-)

szerk: hülyeség és babona is, de nekem ez volt a jel:-DD

#440972 Hathor Előzmény: #440960

Szia! Yo reggelt Stockland!

Mivel kérdezted,

Koszto papa "azt mondja" ma reggel:

"Sokan állítják mostanában, hogy a tőzsde áttekinthetetlen. Ha áttekinthető lenne, akkor nem tőzsde lenne. A tőzsdei játékosok zavaros vízben halásznak, amit Ők maguk üres fecsegéseikkel még zavarosabbá tesznek. A hírközlő eszközök az ilyen tőzsdei bölcsességeket még közzé is teszik, terjesztik is. Legtöbbször az árfolyamok változnak, és aztán szállítják hozzá a gyorsan kitalált indokokat"

"A tőzsdén minden lehetséges, még az is, ami logikus"

Elemzés meg ingatlanos ügyintézésem miatt most nincs, majd később talán blogban.

#440971 Frontin Előzmény: #440941

A Mol sem v.mi fényes, ha letöri a 15.800-at, akkor 15K-ig meg sem áll első körben.

kepfeltoltes.hu/111107/16763021MOL15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

#440960 Forcag Előzmény: #440941

Szép új hetet Mindenkinek!

ezek a shortos hírek nem nagyon akarnak fogyni, kérdés mi a reakció rövid távon ezekre... Görögök után Olaszok, még jó hogy mindig van új nyuszi a kalapban... Lassan jöhetnének a Portugálok is, mert ott sem olyan rózsás a helyzet, hacsak azt nem mondhatjuk, hogy velük most azért nem foglalkoznak, mert sikeres volt az időközi kormányváltás és nem mondtak nemet egy kis segélycsomagra...

No de nálunk: a múlt héten jöttek a hitelminősítőktől.... Lassacskán megszületik az ítélet... a kormányzat kicsit változtatott a kommunikáción ugyanakkor az adatok nem túl fényesek lásd pl. az ipari megrendelést, munkanélküliséget...

a hétre kisebb-nagyobb kilengésekkel oldalazást várok, de lefelé való menetnek adok nagyobb százaléknyi esélyt...

Hathor kolléga, mit mondanak az árfolyamgörbék??? és KOSTO? Látom te is előszeretettel forgatgatod...

#440955 Frontin Előzmény: #440941

Vagy ma vagy holnap eldől az irány az elkövetkezendő hetekre. Nem igazán látom milyen újabb "jó hírrel " tudnának még előállni, így részemről a lefelének szavazok nagyobb bizalmat. A görögökön szvsz már túllépett a piac, más dolgok kerültek előtérbe. Amerika előtt pedig olyan fontos szintek vannak, amit ilyen bizonytalan nemzetközi helyzetben nem hiszem hogy át tudnának törni, így ott is a lefelére látok nagyobb sanszot.