Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: fd

#440333 Frontin Előzmény: #440329

Eredetileg jóval 100 felett vártam az első adaggal, de kiakasztottak ezzel a KT-val, úgyhogy 50-60 között már adtam rá párat. Ha ez volt a céljuk, akkor engem már "megetettek". :-)

#440332 Waszeitung Előzmény: #440329

Múlt héten volt kt +200 és -100 pont között,ez kereskedje le vki...amúgy tényleg olyan a parkett mint az ország sajnos...

#440329 Hathor Előzmény: #440316

Iszonyat pesszimisták határidősök..

Nem tudom mitől rinyálnak ennyire, miért kell lassan mínuszba ütni a KT-t.

Továbbra is életveszély ez a BÉT!

Koszto papa mondja a könyvében. Az országok tőzsdéje olyan, mint maga az egész ország.

Sok a remegő kezű, feszült , pesszimista ember nálunk ,-)

És itt jön Newton mondása:

„Ki tudom számítani a mennyei testek mozgását, de képtelen vagyok kiszámítani az emberi őrültséget”

ds

#440328 Waszeitung

Molly egész héten rotty,most meg mindjárt 16,4e ellenállással birkózik,Oti elég karcsú,hogy lesz ebből emelkedés?

#440321 Fornit Előzmény: #440315

"... a PISI országok adósságáról..."

Hogy mik vannak... :))) Majd a KAKI országok nyújtanak egy kis hitelt nekik :)))

A shortokat meg lezártam 17.044,5-ös átlaggal, kb -90pont :S

#440316 Waszeitung Előzmény: #440314

Én sem az erőt látom kinn,csak buxli hősködik míg tele nem lesz a gatyesz...nem hazudtolja meg magát a pösti börze.

#440315 Előzmény: #440302

HA 330 milliárd EUR árán rendbe lehet tenni az EGÉSZ EUR övezetet, meg lehet teremteni ennek "árán" a pénzügyi fegyelmet, akkor ez bagatell pénz, és azonnal meg kell csinálni. Ha ugyanis nem tesznek rendet, akkor nem erről a nagyságrendről fogunk már holnap beszélni, hanem a PISI országok adósságáról, amely több ezer milliárd EUR és amit képtelenség lenne kezelni, ha azok is elkezdenének trójai falóként viselkedni.

Magyarán, ha a görög kérdés le lesz rendezve, akár így, akár úgy, akkor a több nagyságrenddel nagyobb EUR piac rendbejön, hiszen az olaszoknál egyértelműen nincs igazi probléma, a portugálok és a spanyolok nagyon keményen megindultak a jó irányba (társadalmi és politikai összefogással), az íreknél eleve nem voltak gazdasági bajok, a franciáknál sincs összeomlással fenyegető probléma.

Szerintem ez elég komoly örömködésre ad okot, hiszen a legrosszabb a bizonytalanság, és a bizonytalanság elmúlt: A görögök vagy úgy szirtakizknak tovább, ahogy a németek zenélnek, vagy zenélhetnek úgy, ahogy akarnak, de akkor meg magasról lesznek letojva. Nincs tovább, nincs több huzavona, nincs alku, nincs tárgyalás, nincs mentés, ultimátum van és kész. Eszi, vagy nem eszi, nincs más.

Ez pedig az elmúlt másfél év kínlódásához képest éppen határozott, világos és jól beárazható problémakör, amely bagatell ahhoz képest, mintha ezen kínlódás átterjedne más országokra is.

#440313 Hathor Előzmény: #440296

Nekem van több felfele mutató chartom is.

Én nagy bizonytalanságot látok a piacon, ez érezhető is! Senki nincs tisztában, a megalkotókon kívül. Ahány ember, annyi vélemény. Márpedig ha nagy a bizonytalanság, vélemény különbség, G20kivárás, Görög miniszter lemondás körüli bonyodalom, illetve a görögök sorsát nézve számomra teljes partvonal javasolt.

Nem tudom ki emlékszik a forított fej-vállamra, amit múltkor mutattam, hogy le kell jönnie jobb vállra, illetve 18500-16500között ingadozni, annak mondom ez most megtörtént.

Elvárt célárunk teljesült. lehet ezt többféle képpen értékelni:

http://postimage.org/image/c9lva0slj/full/

Mit is látunk a képen? Teljesült az elvárt fordított fej-váll jobb válla le.

Margarettának mondom itt is ezért nem volt emelkedő háromszög az, amit beszéltünk akkor, de ezt ezt Te is írtad Margaretta, hogy nem teljesült az az emelkedő háromszög..

persze.. mint írtam, nem az volt.

Raktam egy elliottot is esetlegesen, mert fordított fej-váll szerint felfele kellene mennie, ehhez tartozna egy újabb induló elliott mint 3pont.

Nagyon bezavar az emelkedő képbe a napos MACD eladási metszése, amit szintén jeleztem, amikor elutaztam múlt héten, metszett is.

Ehhez képest, tegnap csináltunk egy dojit az emelkedés csökkenő korrekció alján, ami mint mondtam jobb váll alja, felfele futó elliott 2es kijelőlés is lehetett.

Mi lehet még ez a pont? A 25Król lejövő elliott B.pontja is, annak C.pontja is felfele mutat.

Én megvárom a megerősítéseket. Ráérek, időm van ,-)

Mi csúnyít még a képbe? Nem tudom ha emelkedőbe mutat bux chart grafikon szerint, akkor hogyan megyünk le OTPben 3200as Jobb vállra a fordított fej-vállban?! Na meg a napos Bux MACD eladási jel. Ezek miatt kell figyelnem.

#440309 Ibiza Előzmény: #440302

azért azt is látni kell amikor kapták görögök a hitelt már csődközelben voltak..tehát a bankok tudták ezt..vállalták a kockázatot..

a másik mindig van egy hivatalos és egy nem hivatalos része a tárgyalásoknak..sztem meg van az egyezség a bankokkal és az eu-val.. színházat láthatunk..

a hitelezőknek fedezet a politikusnak "a haza megmentője cím"kell, ezen dolgoznak.. politikailag kell elöször rendbehozni a görögöket.. hogy nézne ki eu ország katonai vezetéssel.

az állami vagyonról és a szigetekről most még nem is hallasz..

#440304 Hathor Előzmény: #440294

Szia, nincs mit.

Gyanús volt a letapadás 6200ra, csökkenő háromszög szerint, hetes indikátorok viszont megálljt mutattak már, meg az 50-61.8as korrekciós szintje is az emelkedésnek.

6200nál 50%os fibo körül voltunk, tegnap lejött 5500ra, 61.8%os fibora.

Mint akkor írtam forgalmat nem láttam vételben, így az hiányzott az emelkedéshez, fordulós jel nem volt, de hetes indikátorok alapján érdemes volt rá figyelni.

Fordulós jelet továbbra sem látok. Viszont az elvárható esésen túlvagyunk benne.

A csökkenő csatorna továbbra is él. A szereplők kezdenek viszont odafigyelni erre a szintre.

Nem tetszik nekem még a papír viselkedése. Nagy vételi kedv nem látszik benne. Kitörésre kell figyelni, és a fporgalommal vételre.

Jelenleg a piac sem tudja mit kezdjen magával, nemhogy az E-star, így sodródni kell az eseményekkel.

Mint azt akkor is írtam eladni már nem adnám el a 10K feletti vételeket, azt akkor kellett volna, amikor mondtam, de még nem is venném. Ezzel ma is így vagyok!

Nézni kell, lesz-e doji, majd zöld gyertya rá forgalommal, mindenki ezt várja benne.

#440302 BudFox Előzmény: #440274

Én nemtudom..szerintem sokan alulértékelik a Görög helyzetet még mindig...

330 milliárd Euró hitelük van..aminek a felét elveszítik a hitelezőik...és lehet hogy teljesen csődbe mennek ?

ennek ellenére elég nagy az örömködés a világban...

#440296 Frontin Előzmény: #440292

Szia!

Ez is egy eshetőség, péntekre való tekintettel elképzelhető hogy simán meglesz benne az a B. pont a mai nap folyamán. Engem csak az az egy zavar, hogy külföldet nem igazán látom ennél följebb (amcsikat legalábbis nem nagyon), anélkül meg nem tudom hogyan tudna menni a Bux jövő héten, ergo erősen korlátos a dolog. Persze 2 nap örömködés bármikor benne van a pakliban, csak hogy mindenki szívjon, és végképp ne tudja mit is kellene csinálni. Mindenesetre az emelkedésekbe szvsz bele kell adni szépen lépcsőzetesen, én már várom, be vannak készítve a pakkok, várva hohy feljöjjenek értük.

#440292 Hathor Előzmény: #440283

Sziasztok!

Szia Frontin!

megérkeztem hosszú hétvégei kiruccanásomból.

Frontrin. Nagyon hasonló chartjaink vannak többnyire. BUX, hati emeélkedő háromszög nálam is megvan.

OTP viszont szerintem másképpen néz ki, legalábbis nálam.

Berajzoltam a képedbe, hogyan gondolom. A fordított fej-váll jobb válla hiányzik képedről szerintem, nálam fel van rajzolva, illetve egy esetleges lefutó elliottot is felrajzoltam.

Azt hiszem elég nehéz kielemezni ebben a csapkodásban a piacot, de vannak elképzeléseim, lehet rakok fel blogot, csak több órámat felemészt, így meglátom majd mennyi időm lesz.

OTP képedbe belerajzolva, amit mondtam:

http://postimage.org/image/61c0wsmh3/

#440290 Waszeitung Előzmény: #440283

Hatiban a mostani kitörés még sztem korai,egyszer még illene érinteni az alsó szárat,Oti aktuálisabb lehet,köszi szépen!

#440287 sbbacsi Előzmény: #440250

Ilyenekben nem "reménykedünk". Csak azt árazzuk be hónapos emelkedéssel, hogy "reméljük minden rendben lesz az eu-val". :)