Most viszont nehezen szakadunk el lefelé ettől a 17e szinttől...gyanús ez nekem,longban vagyok.
Most viszont nehezen szakadunk el lefelé ettől a 17e szinttől...gyanús ez nekem,longban vagyok.
BUX longokat átfordítottuk shortba. Rizikós a hétvége, meg odakint is elkezdenek a fiúk profitot realizálni.
Annyira nem mint köllött volna. Le is zártam ott a longot 100-on. Netto 20pont nagy biznisz volt megint :)
elvileg pozitív hírek vannak a világban..du usában pár fontos adat.. ez határoz meg sztem..és péntek is van....és persze a mai sok shortos pozi..
Viszont hősködik helyette a tegnap hulla Molly...hogy hati se menjen sehová.
kötvénnyel kormány tesztelt... nem adta oda drága kamatért..megnézte viszik e olcsóbban..
Otp tök hulla, hacsak megint nem altatás megy mint tegnap, akkor ennek annyi egy időre.
hát már én sem tudom hogy mi van..
de ha lesz leminősítés akkor ez a pangás ami most van még istenes..meg olyan esések lesznek..utána meg nem lesz emelkedés..
kötvénypiac meg most frankó..ahhoz képest ami lenne belőle
No mivel tegnap kiszálltam longból így sikerült 17e fölé keverednünk...hol volt tegnap ez a vételei erő amúgy?
Már nem tudom hány hete idegesítik ezzel a spekiket. Még a hivatásos huhogok is elismerik, hogy a leminősítési várakozást beépítették az árfolyamokba. Nézd meg mennyit gyengült a forint, kiapadt a kötvénypiac (holott stabil a költségvetésünk), a részvénypiacról már nem is beszélek hiszen Ti is látjátok a fejleményeket...
sztem egyrészt nem minősítenek le..másrészt elötte felmennénk mert sztem van info áramlás.
sztem egyrészt nem minősítenek le..másrészt elötte felmennénk mert sztem van info áramlás.
mivel akármelyik percben leminősíthetik az országot, szerintem igen...emelkedésben most a nagy befektetők nem gondolkodnak.
Én párat zártam 17K alatt, megpróbálom magasabban újranyitni.
Az USA múlt héten száguldott, majd a görög hírt követő esést visszakorrigálta. Gondolod, hogy mi mindig és kizárólag a csökkenést reagáljuk le?
bux hati ment 16500 és 17k között durván...otp 3150-3270között..stb stb..