sziasztok, valaki egy real-t tudna mondani? Köszönöm!
Köszi mindkettőtöknek. Szinte üres a könyv. Forgalom se sok volt.
Legjobb 5 vételi ajánlat Mennyiség Ár
40 5.750
43 5.682
29 5.680
59 5.650
95 5.600
Legjobb 5 eladási ajánlat Ár Mennyiség
5.845 61
5.850 17
5.880 48
5.899 10
5.900 75
Kereskedési adatok
Utolsó kötésár 5.800
Utolsó kötés 50
Kötés ideje 9:19:53
Napi változás 150
Napi változás % 2,65
Forgalom m Ft 1,29
Nyitóár 5.680
Napi minimum 5.680
Napi maximum 5.800
Előző záróár 5.650
Éves minimum 5.495
Éves maximum 12.430
Jó reggelt! Valaki dobna ráérős 2 percében egy könyvet? Köszi!
Ránéztem 1 picit a napos chartra, kipottyantunk tegnap a bollingerből, illetve fordulásra utaló gyertyánk is van, ma jó lenne egy szép fehér mellé. Elérhető első körben a bollinger közép Ma20 illetve a 6200nál tátongó napos rés.
Sziasztok!
Haláli jó szövege van Formernek is, sírósra röhögtem magam az utolsó néhány poston:D
Komolyra fordítva a szót az ördögtől való TA előre jelezte a behalt 7000-es áttörési kísérlet után az esést (lényegében célárig estünk).
Akinek barátja a stop annak nincs félnivalója.
UFF
..én meg "sohase táncolok" :)
Sokat nézel ki belőlem:)) Köszi. Gázturbinát üzemeltetek egy erőműben,gépész technikus vok,csak most épp állunk,úgyhogy lepihentem picit.:) Ja,biztonsági őr fizuból tőzsdézni,az szép lehet,80 ropi fizetés,kaja,rezsi 130,tehát még kell 50 ropi az uzsorástól hó végéig... Akkor miből vennék rfv-t? :))
Jó melód van. Biztonsági őr vagy?:) Én sosem alszom:)
Kialudtam magam a melóhelyen :))
Most értem haza. És te,korán keltél vagy még ébren vagy? :)
Na szépen vagyunk,a gyülekezet "szellemi veztője" nekitámad a hívőknek. Ezt is megértük:)
Gondolom Zsótikám pont annyira, amennyire engem....
Nézd,játszogathattok itt magatoknak, majd jól megszakértetek mindent 3 sör után...
Attól, hogy esünk, a tartásotokat nem kellene elveszteni...
Úgy látom lázadás készül. Sok sikert, privátban maradok, akit érdekel....
"indexre raktad magad..."
Szerinted ez engem mennyire érdekel?
Nem az bánt, hogy mit mondott, hanem az, hogy engem felelősségre akart vonni, amiért Ő feddhetetlen.
Gondolom ekkora faxharcos leszel majd az emelkedésnél is...
Tudod, most nem én mozgatom az árat--volt ilyen periódus-- de leírtam miért, ez mostanra megváltozott.
Gondolom nem rokkansz bele, de nálam ezzel a beírással indexre raktad magad...
Ja,és 7 félnél is volt egy stabil lassú emelkedés jóslat,mivel a tőkeáttételesek kirázódtak(állítólag),ahhoz képest 5,5k-nál járunk,még valaki kirázódik és jegyzés árnál leszünk... Biztos lesz emelkedés is,ha sűrűn ismételgetjük,be is fog jönni,kérdés,hogy honnan és meddig... grrrr.
Sokat gondolkodtam, hogy a múlt hét pénteki hozzászólásodra reagáljak-e valamit. Akkor csak beollóztam az alábbi mondatot minden komment nélkül, de nem hagy nyugodni a dolog. (Csak az alábbi mondat verte ki a biztosítékot)
"De ha ezt felhasználod lelkileg ingatagabb emberek győzködésére, az már bűn. Legalábbis etikailag, de ezzel magadnak kell elszámolni."
Ez hangzott el 6,2-nél. Most 2 kereskedési nap után majdnem 10%-al vagyunk lejjebb.
Feltételezem, hogy ha Én el bírom/bírtam volna adatni a papírt, akkor Te ugyan így meg is bírtad vetetni.
Te, hogy számolsz el magadnak "etikailag"?
Gondolom még tartod az összes részvényed.