Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: fd

#440238 Joker Előzmény: #440232

Ezzel etetnek a portfolió cikkei...

Ha emlékeztek, gyakorlatilag múlt csütörtökön a szerdai esést korrigáltuk vissza, pénteken alulteljesítő volt a BÉT. Tehát mi mással ellentétben eleve nem szárnyaltunk. Szerdán amikor máshol még szárnyaltak lehetett ezzel bolondítani a kis spekiket, hogy pótoljuk a lemaradást, a tegnapi esést már aztán végkép semmivel sem lehetett indokolni.

#440232 kelvin Előzmény: #440229

"Péntek óta folyamatosan esünk." - azaz 2 napja, amivel bepótoltuk a hétfő keddet valamelyest.

Senki nem vár folyamatos esést, de itt a péntek és jön a hétvége

Korrekció természetesen ettől még lehet.

#440229 Joker Előzmény: #440223

Péntek óta folyamatosan esünk. Tegnap és tegnapelőtt nemzetközi trenddel ellentétben. Minimum egy korrekciónak kéne jönnie ekkora esés után (OTP 15%, MOL 10%), ráadásul nem csak a nemzetközi jó híreket nem reagáltuk le, hanem a hazai infokat (megállapodás Bankszövetséggel, nagyobb megszorítás, új devizamentés egyenlőre nem várható stb..) sem vették figyelembe a befektetők.

Úgy gondoljátok, hogy már örökké esni fogunk minden korrekció nélkül???

Re: nincs cím

#440227 Waszeitung Előzmény: #440195

Van mozgás? Dax ment 400 pontot mi pedig a felét...

Ma napra kivi leszek,nem hinném hogy akármi komoly dolog történne.

mit össze nyafogtok..vég…

#440195 Ibiza

mit össze nyafogtok..végre van mozgás..aki nem érzi ne kereskedjen.. vagy menjen külföldi piacokra.. nem nagyon értem.. ha rosszul áll be valaki az mindjárt mutyi..vagy a fidesz tehet róla..kicsit gyerekes..de szórakoztat.

#440174 Fornit Előzmény: #440162

Mindenesetre vettem egy kis molt is 16000-en, az kompenzálhatja a mai véletlen shortot ha emelkedni kezdünk.

#440162 BudFox Előzmény: #440131

ha holnap reggel minuszos lesz a futures, és nem lesz emelkedés nagyon nap közben akkor mi nem szállunk el szerintem..

#440145 Frontin Előzmény: #440133

Azt majd észreveszed ha agyon leszünk taposva, ez még közel sem az. Felfelé ugyanúgy agyatlanul gyártottuk a réseket, esélye sem volt az embernek vállalható kockázat mellett pozifelvételre.

Az pedig tény sajnos hogy belekényszerítik a hatizókat abba, hogy kaszinózzanak. Remélem sikerül kifuttatnod a longpozidat, de azért nap végére térjünk vissza legalább oda ahonnan elindultunk, vagy mélyebbre. :-)

#440133 joco9 Előzmény: #440086

Hát nem tudom de nekem az álltalános véleményem az hogy piszkosul agyon vagyunk taposva !irgalmatlan nagy nyitó résekkel megtüzdelt megfejthetetlen írányú mozgásokkal viszik a rák tudja merre a részvényeinket pl ma mol, mtelko van egy elméletem hogy miért de mostanába sokat zsid...ok ezért inkább meghagyom magamnak meg amúgy se ebbe a topikba való!

Holnap 17k felett dobom a longot az tuti már ha leszünk fölötte!

#440131 Frontin Előzmény: #440119

Tegnap még szép hogy nem mentünk sehová, be kellett hozni a hétfői-keddi kinti esést. Ma meg szimplán azért, mert egy rakás sz@r vagyunk. Szerintem a kinti "kapitális elszállós" nagyjából ennyi lesz, megcsinálták a hét eleji esés ideális korrekcióját idáig tick-re, aztán holnap ha esetleg minuszosak lesznek a futik, akkor már nekünk sem lesz mire emelkednünk, hiába volt ma kint örömködés. Ha meg jó lesz a hangulat, akkor sincsen benne több 300-400 pontnál felfelé, lefele viszont....

#440119 Waszeitung Előzmény: #440086

Tegnap és ma sem bírtunk menni,nemzetközi hangulat pedig megvolt hozzá...nálam ma telt be a pohár hogy nem bírtunk plusszba kerülni.Kinn pedig kapitális elszállósnak néz ki,így holnap kezdhetünk 17e felett,akkor viszont nyáót mondok!

#440086 Frontin Előzmény: #440070

Teljesen megjósolhatatlan a holnapi nap, és legfőképpen a jövő hét. Szvsz elképzelhető némi felpatt, bár nagyon messzire nem látni, és túl nagy benne a kockázat, lévén a fő trend eső még mindig. Szerintem a béten intő jel, hogy pár kispapír rallizni akar, ez pedig általában már az emelkedés végét szokta jelenteni. Majd kiderül, lehet hogy rosszul gondolom.

Re: nincs cím

#440072 Ibiza Előzmény: #440037

kösz..az elöbb olvastam.. kicsavart a tetű még valami kedvezményt.. nem voltam gép elött reggel meg még szavaztak..

akkor felmegyünk pár napot..

fd

#440051 Waszeitung

Najó,zártam minden longot...én ezt nem nézem tovább,holnap nyithatunk 17e felett,rajtam nem múlik!

Igazán élvezetes volt a ma és tegnapi nap hogy essen a szájába az esővíz ennek a piacnak.

Itt olyan shortra áll minden a mai nap után hogy nem merek rá adni....