Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#440630 KawaBazsy Előzmény: #440616

Nemtom a mostaniról, vagy a korábbi, vászontetősről beszélsz e, a korábbi 1700 kg. Azt is nehezelltem, mert a Saab 1485 volt. Nem szeretem, ha egy kocsi ennél nehezebb.

#440616 Sumér harcos Előzmény: #440581

a múltkor beszéltünk a 4 üléses cabrio volvo c70-ről....

teljesen lehidaltam,most olvasom,hogy az autó sulya 1800kg...mi ez vmi vasöntvényt adnak ajándékba a géphez?ezt nagyon nehéznek találom...jó,hogy mereviteni kell küszöb egyéb,de akkor is..

#440399 kerikoma Előzmény: #438740

Kicsit ráértem és visszanéztem, így vettem észre a kérdésed.

Nos szvsz közútra ne vegyél nivát. Mind a négy kerék folyamatosan hajt, ezért sokat eszik és ami gumi rá való az is inkább a terepen nagyon jó. Én csak földes úton használom, ott viszont nagyon jó és igénytelen egy kocsi. Tavaly belementem egy olyan havas szurdokba ahol a hó akkora volt mint a niva. Na ott nem tudtam csak elmenni. A nagy hót nem bírja, de felezővel semmilyen sár nem volt akadály:-)

#440148 Sumér harcos Előzmény: #440111

okés,minden további nélkül elhozom:)

majd beszélünk...ha minden tisztul.

átveréstől nem kell tartani,ismerem őket-ők is engem(hivatkozhatsz rám)

#440136 KawaBazsy Előzmény: #440125

Ok, de én csak ingatlanos bizniszeket tudok olykor.. :-)

Nem tom mi van velem, nemrég vettem autót (kettőt is :-), de megint állandóan a Hahu-t bújom, ez nálam már mánia. Lehet, h nem vásárolnom kéne, hanem csak cserélni vkivel, akinek hasonlóan izgi autója van, monnyuk 1 hétre.. Nem akarsz roadster-ezni? :-) Jut eszembe, Longshort Grandcsirkéje is tetszett.. :-D

#440125 hosszhuszár Előzmény: #440120

mindegy....ez magyarországi 1 tulajos, 90e km, stb...

oda vissza legyen érvényes, a ha nem nyúlok bele, köszi..))

#440111 KawaBazsy Előzmény: #440094

Jah. Ha ott tartok, s van nekik, s jó, akkor átutalom oda a zsét, te meg úgyis jársz erre.. :-)

#440110 KawaBazsy Előzmény: #440102

Ha érdekelnek, akkor csak automatával, s tetőablakkal. De ennyi kp-t Audiért én nem adnék.. Ennyi pénzért már Porsche 911 Cabrio/Turbo-t keresnék.. :-)

szerk: ha már szóba jött, rá is keresek.. :-)