Araszolunk felfelé: 485........Már csak forgalom kéne.
Araszolunk felfelé: 485........Már csak forgalom kéne.
Ne tessék "gúnyozni"...:))
Nekem nincs új infóm. Eddig is bíztam a cég fejlődésében.
Úgy látszik a tv-ben a 'kellemes karácsonyi ünnepeket kíván önnek a Bookline' reklámok hoztak egy kis eredményt :))
Közel +10%-on vagyunk!
Tud valaki konkrét hírt? Vagy egyebet?
http://bet.hu/newkibdata/109189469/Kozgyulesi_meghivo_2011_12_06.pdf
A közgyűlés napirendje:
1. A Társaság nevének módosítása
2. Alapszabály módosítása (Alapszabály bevezető része, I/1., IX/20.9., X/23.1; XIII/29.1 és XV/35.4
pontjai)
3. Egyéb
óriási, egy rugóra jár az agyunk :) sok sikert
Az én stratégiám, hogy 700-tól sávosan adom. Majdnem 2 éve ülök benne.
.
Van Rábám, remélem jó hírek fognak érkezni (Audi, Kína, NATO)
.
A pflaxot lecseréltem nyár végén E-STAR-ra.......nem volt mennyiség, de így is ráqrtam......egyelőre.
ok, pf-re nem írok, de olvasom azért, mondjuk a bookline fórummal nincsen problémám.. mit gondolsz, karácsonyi emelkedésben, nyugodtabb hangulatban meglehet a 900? én odavárnám, egy komolyabb emelkedéssel. Látszik vki szeretne bevásárolni még emelkedés előtt. Nincsen Rábát, pflaxod véletlenül? :)
vincentlauria
.
Itt válaszolok. Igen én voltam, tegnap írtam oda.
Hosszú idő után ismét 500.
300 alatt akartam belőle zsákolni, de addig már nem jött le értem. Ez alapján 350 vidéke se volt rossz beszálló.
Kíváncsi lennék, ki porszívózta az elmúlt hetekben.
remélem én is, egy éve bennragadtam, de tetszik mostanában... végre forgalom is van
Lehet, korán adtam el? Ma kaptam 180db-ot 421en, azt elvitték 479ért. Hétfőn meglátjuk mi lesz, hátha...
Nem tudom, de olyan mintha vki begyűjtené a közkezet, már vagy 2 hete kezdte..
Van ezeknek srv programjuk? Mostanában nem követtem őket annyira, de gyanúsak ezek a többezres nagy pakkok.
Mozgás van....
Vagy csak valaki kíváncsi és kiszedte a 10 db-os eladókat.