agyam eldobom , most meg a MOL indult meg lefele...ma annyi irányváltást láthattunk a nagy blue-chipekben , és ráadásul külön-külön amilyenre még nem emlékszem :-))))
agyam eldobom , most meg a MOL indult meg lefele...ma annyi irányváltást láthattunk a nagy blue-chipekben , és ráadásul külön-külön amilyenre még nem emlékszem :-))))
Görögöknél nagyobb xarkeverő országot nemigen láttam mostanában :-)
tényleg ki kéne már innen rakni őket.
Hát ez az Otp gyomorforgató ma, vagy azok akik szórakoznak vele inkább. Egész nap taccson volt, uccsó fél órában kell fölpofozni bakker.
"Jeórjiosz Papandréu görög miniszterelnök elismerte a csütörtöki kormányülésen, hogy nem lehet megtartani a népszavazást, mert az eurózóna elhagyása az ország jövőjét veszélyeztetné - írja a Guardian."
Ezek szerint maradnak...erre nemrég örültünk egy sort hogy meg vannak mentve,most is örjöngünk egy sort vagy most erre beadják magunkat?
Gondolom záróban dől el minden,vááá...le vagy felkötés lészen,asszem megint longot felezek,nem lehet itt épkézláb pozit átvinni mert életveszélyes a kedv.
egy biztos..az OTP ben korábban , a hét elején 3270 volt a támasz.az most ellenállás már...most sem tudott fölé kerülni..mindig lefordult róla..ha 3270 megfogja akkor van még értelme a shortot tovább futtatni szerintem.
Ma is felmerül a kérdés hogy mit csináljak a longjaimmal...mert kinti hepire ott vagyunk ahol tegnap,közben mki más ment nem keveset.
otikát mintha elkezdték volna húzni de én már nem hiszek ma el semmit!
annak örülnek görögök mennek a levesbe és sztem nem kapják meg az utolsó apanázst...ha lesz népszuavazás.. vagy elhalasztják az apanázst a szavazás utánra...amit akkor már nyílván nem kell odaaadni hiszen gyakorlatilag kilépnek az euból..talán ez a szavazás a háttérmegbeszélések eredménye..mert jogi lehetőség nincs az eu tagság felbontására az eu részéről..
legyen már vége ennek a napnak !! ez nemigaz mi folyik itt...
Bár a Teló nálam csak az ékből való letörését teszteli vissza, úgyhogy az talán nem annyira sunyi.
http://kepfeltoltes.hu/111103/MTELEKOM_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Persze ez sok vizet nem zavar nekünk, ellenben a hellénekkel. Legjobb ha az ember csak a grafikonra hagyatkozik, teljesen követhetetlen a hírek hátán hullámzás.
Telekomban nincsen forgalom ezért van ez a nagy emelkedés...de hogy valaki ennyire türelmetlen legyen...
na igen..a MOL az tud érdekes lenni...:-)) meg Richter is...áh....lehet itt kéne hagyni a BÉT -et... német rézszvénypiac biztos sokkal másabb
minden nap ez a sunyiság megyen. máshogy nem tudnak pénzhez jutni, akik mindent tudnak.
teljesen kész vagyok. na jó annyira nem, hogy ne adjak majd rá 17k körül.
Attól félek a Mol-nak még odapiszkálnak ma, gyanús mozgásokat végez. Szépen engedik vissza 16K-ig, majd a legváratlanabb pillanatban rántanak rajta 400-500 pontot. Teló is aranyos dolgokat csinál ma. Sunyi itt minden ma, nnna. :-)
16825ről van a long, de nem tudtam zárni 870en.talán most sikerül. sehogy sem jó ez.
jön a következő lefele hullám... utána fél perc alatt fel....ez megy egész nap..
USA ban mér nem állították vissza az órákat..tiszta szerencse ez nekünk..nem tudnak annyira manipulálni bennünnket :-)
Nekem sajnos szó szerint.. :S
Beraktam a shortom 650-re zárni, erre, nem 700-ról fordul, oszt felfele 200 pont... USA-ban is ide oda ráng 1%-ot.
Lassan nyújtok egy gyertyát buxért....emelkedni nem tudunk,max szinten maradni ha kinn emelkednek,egyébként esés...semmi esély arra hogy mozduljunk felfelé.