Évekig nem lesz nyugalom....3 év nincs.
Évekig nem lesz nyugalom....3 év nincs.
december végén, január közepéig biztos hogy nyugalom lesz...akkor nincs forgalom.
Pedig az Otp nélkül nem megy a hatinak. Mindenki az Otp alapján ugrik rá a pozira, mindentől függetlenül. Amerre rezdül 20 forintot, arra megy a hati is azonnal.
Olyan jó lenne már hátradőlve nézni ahogy fut a pozi jó irányba messze a veszélyzónától, és csak termeli a sok pénzt. Az elmúlt hetek nem szóltak másról mint pozimenedzselésről(tűzoltásról?), és mi tagadás kissé kikezdte már az idegrendszeremet. Nekünk is kéne már egy pár hét nyugalom. Nem, Bud?
az OTP nagyon gyenge..még a nagy meghúzásban sem tudott igazán emelkedni..MOL -ban némi erő...de lehet hogy minuszba megy az is zárásra...
Telekom, meg Ricsi-ben meg forgalom sincs...
ilyen xar egy piacot...2007 -ben ehhe képet 3 szor ekkora volt.
mér Én is megtettem :D
tőlem is...de rögtön kezdtem is visszanyitni...
SP futures napon belül bejárt 40 pontot az aljától a tetejéig. NEM normális !!!
meghúzásban elszedették velem a shortokat, gyalázat...
Döglött ez a bolhacirkusz....
Sajnos a Mol nem néz ki rosszul. Otp viszont ma egyelőre meglepően gyenge, ezt nem is igazán értem.
http://kepfeltoltes.hu/111103/MOL15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kár hogy nincs annyi szabad pénz amivel ki tudnám tépni :D vagy egy párosítással lezárná a bróker az egészet nekem..akkor lenne egy nagy kiugrás a forgalomban :D mindenki azt találgatná. :_))
Most akkor 17e alatt megint longot kell zárni mert visszaesők leszünk? Kezdem unni...
Bud most zárnál úgy 300 kontit akkor kb kivennéd 17100 ig a könyvet...pár krémest megérne nekem,csak szól előtte pls! :D
Teljesen dögrováson van ez a piacnak látszó vmi..
ahogy emelkedtünk zárogattam elég sok shortot, de ugyanott vissza is nyitogattam, és kicsit magasabbról is...
500 kontraktusom van még nyitva úgyhogy most már csak zárogatással építgetek pozíciókat.
Dax rés betöltve, ideális korrekciót pontosan megcsinálta, kiváncsian várom mi a folytatás.
Van egy olyan érzésem, hogy holnap lesz még csak igazán csapkodás itthon és külföldön.
Nekem nem jött rosszul egyelőre ez a hírecskére megrántás Bud, 750-800 között zártam párat, utána sikerült visszanyitni őket 845-900 között. Persze nap végén már nem biztos hogy örülni fogok neki.
Mol-ban 15 percesen közben csináltak egy mini fej-vállat, ha megcsináltatják vele az abból adódó célárat, akkor 17.000 környékét visszatesztelheti sajnos.
25 bázisponttal 1,25 százalékra csökkentette irányadó rátáját az Európai Központi Bank
Óriási meglepetést okozott az Európai Központi Bank: a várakozásokkal ellentétben ugyanis nem a tartás, hanem a 25 bázispontos kamatcsökkentés mellett döntöttek