Mert 13h kor matolcsi beszél? Az az ember se igazat,se jót nem mondott még ami hasznos lenne az ország számára...
Nemtom miben sántikál,de nálunk azért nem felhőtlen a jókedv.
Mert 13h kor matolcsi beszél? Az az ember se igazat,se jót nem mondott még ami hasznos lenne az ország számára...
Nemtom miben sántikál,de nálunk azért nem felhőtlen a jókedv.
Valami nagyon nem jó Matolcsy nem a leminősitést fogja bejelenteni 13-kor mert minden elszaladt oti meg ki van szegezve 3200-hoz ....Na jó csak elmélkedek de akkor se kerek!
Jajj, ez az örökös reménykedés... vicc, hogy ha valakinek el kéne mesélnem miről szól a tőzsde, akkor ezzel kéne kezdenem.
Ejj de nagy a jókedv széles e világban!
Off: Dax már nem tud mozdulni 200 pont alatt egyik irányba sem?
mindennek van valami előnye...én sem zártam le 16.550
kivárunk.
kiderül délutánra remélem..bár szerintem a hírek húzogatják az indexeket most...inkább mást húzogatnának inkább a hüje politikusok a fene vinné el .-)
Még jó h nincs gépi stop, itt elvitték volna.
Bentfelejtett eladás teljesült 800-nál, így most vagyok 0-ban a tegnapival együtt. Nem is tudom miért nem zártam le 600pont nyerőben (izé tudom... mohóság)
Fogalmam sincs hogy mi van,nálunk mindenestre működtek Herci szintei,alászúrtunk oszt fel...
Ha jól értelmezem akkor pletyi,a bizalmi szavazáson elbukhat a Görög miniszterelnök aki népszavazást akart,így előrehozott választások lesznek,majd ebből következően nem lesz népszavazás így Görögöket ha akarják - ha nem akkor is megmentik.
Mi lesz 13h-kor..Görög ülés?
illetve Te nem. Én 13h-t megvárnám az ügyben mindenféleképpen. Sajna a zárásról lemaradtam 500 körül.
ez egy brutális Short Covering.
forgalom nincsen benne..a válság csúcspontján ezt már senki sem kajálja be szerintem.
nálam is annyi...de ezt most nem értem ? minek örülnek..hogy az összes pénzüket elbukják a német, és francia bankok ? idióták..komolyan.
értetlenül nézem a fejleményeket.....
ti hogy látjátok ?
ilyen válság időszakban 3000 is kevés :D
Görögök repedeznek..
Én is csak inkább nagy volára számítok mint épkézláb megoldásra...tegnap Molly,ma Oti nem túl longbarát.
Nap végére pluszban leszünk. Futik legalábbis mindent megtesznek ennek érdekében. Összességében nem várok sokat ettől a G20-tól. Sztem semmi újat nem fognak kitalálni, de a remény pumpálhatja az indexeket.
Akkor kilőhenénk magunkat az űrbe...vagy legalábbis 17e fölé! :D