Csak nem álltak be 210-re vételre....Ha nem cseszik el,jó kis papír lett volna.
Pá pannunion.
Csak nem álltak be 210-re vételre....Ha nem cseszik el,jó kis papír lett volna.
Pá pannunion.
http://www.bet.hu/newkibdata/108732323/Veteli_jog_gyakorlas_kozlemeny__410045_1_.PDF
Akinek még van, irány az Erste.
Végéhez közeledik a történet, ez látszik immár a könyvön is. 10k vétel áll 202 Ft-on.
Kár érte, jó kis papír volt ez. Azon kevés cég egyike a BÉT-en, ahol jött a profit és nemcsak ígéretek hangzottak el éveken át.
Hú, bazz. Pont tegnap este jelent meg a hír.
http://www.bet.hu/newkibdata/108612420/2241474_1_CEEMATTERS_BET_kozzetetel_.pdf
Kiszorítás mikor lesz, mert itt csak arról van szó, hogy aki bement Erstébe, kapja a zsét.
KEG-ben?? Az tuti... bár megoszthatod a lét a keg-nutex-geni-hybrid-phyla ötösben is :))
T-kategória sztem felejtős.
Sziasztok! Kiszálltam a paniból mert már nem bírtam idegekkel...Most KEG-be fogok nyomúlni.Akinek még van kitartást!Kérdés hogy a magyar hivatalok malmai milyen gyorsan-lassan őrölnek.
Írtam, hogy nem figyeltem már egy ideje. :)
Tehát határidő nincs a kiszorításra? Akkor elméletben lehet akár 1 vagy még több év is, nem? Bár, ez nem lenne logikus akkor az Erstés dologgal.
Mindenki tudja, csak az idő kérdéses :D
Aki nem bírja a várakozást, az bedobja néhány % bukóban.
Még senki nem kapott pénzt (aki bevitte az ERSTE-be), a hiányzó két versenyhivatali engedély megszerzése után fizetnek a felajánlott rv-k után.
A kiszorítást is a cég írta, de ennek nincs időpontja.
zeeh!Le vagy maradva kissé :))
Szerintem a 210-et már mindenki tudja,lehet,hogy elege lett a tartásból...
Bocs, akkor lemaradtam valamiről. Nekem valami olyasmi rémlett, hogy aki bevitte az Erstéhez a papírt, az megkapja a 210 Ft-ot, aki meg nem, az így járt, kitörölheti a papírjával, ha nem sikerül neki eladnia.
Hol láttad/olvastad ezt a kiszorításos jövőt?
akkor minek öntötték ma vissza? mai speki ezt nem tudta?
Én nem spekizésről beszélek, néhány hónap múlva a felvásárló kiszorítja az összes tulajt 210 ft-on.
speki-rally volt... különben nem öntötte volna vissza...
mindegy, 4 ft-ra jó volt, egy kis aprópénz :)
Érdemes volt, régen.
Nálam ez a papír már leírva a közelmúltban történtek után, pedig jó a cég.
Köszi,rendes vagy,hogy visszajeleztél.