Regisztráció Elfelejtett jelszó

Server leállás vasárnap délelőtt

Re: Belassulás

#439611 Arsene Lupin Előzmény: #439603

"Illetve bulvár nálam nem lesz..."

A tabloid műfajból legfeljebb egy szolid third page girl fér bele nálam is, az is szigorúan daily trader címkével.

#439603 Kissherceg Előzmény: #439602

Én okosabb vagyok, mint a TF, ezért van stocky fejlesztés topik, illetve ötletek topik. Tessék szétnézni :) Illetve bulvár nálam nem lesz...

#439602 Arsene Lupin Előzmény: #439591

Szerintem csak óvatosan a tervekkel. A TF is abba fog belerokkanni, hogy ész nélkül fejlesztett, közben meg hagyta szétb*szni egyetlen értékét, a fórumot.

#439599 Arsene Lupin Előzmény: #439575

Olajsejket említettem, nem tevehajcsárt. A kettő nem ugyanaz. Amúgy fogalmam sincs, ki van itt Qatarból. Csak rákattintottam az alsó számlálóra, és rácsodálkoztam a nagyvilág érdeklődésére.

#439591 Kissherceg Előzmény: #439589

Zrt kb 5 misi, itt kezdődnek a gondok. Tudom egyébként, mert kaptam már résztulajdon vásárlásról szóló megkereséseket, amik egészen szép összegek.

Jövő tavasszal lehet ilyesmiről szó, addig nagyon igyekszem egy szép eredményt összehozni és jó úton haladok.

Az idei év problémája, hogy a saleshousokkal iszonyatot buktam bevétel oldalon.

#439589 hosszhuszár Előzmény: #439585

kár húzni az időt, szerintem...

Nem tudom, mennyi a bevétel, de ha megcsinálnál egy zrt-t erre az oldalra, lennénk egy páran, akiket érdekelne, szerintem....

Talin beszéljünk róla..

#439585 Kissherceg Előzmény: #439575

Hali, igen valami ilyesmire gondoltam. :)

AT - idén vásároltam ki a társamat, legalább egy évig szeretnék kizárólagos tulajdonos lenni. Aztán utána mi lesz, azt meglátjuk. :)

#439575 taresz Előzmény: #439572

Nem Neked szántam. Nem vagyok tevehajcsár. Ránézésre van mondjuk 400 user és azok bedobnak 2000Ft-ot, az 800k. Nem sok , de több mint a semmi.

#439574 Előzmény: #439572

Ahhoz képest feltétlenül.

Ugyanakkor lehet, hogy tényleg érdemes lenne üzleti alapra helyezni a működtetést, azt meg szerintem éppen az ide írógatókkal kellene megosztani, mondjuk egy Kft, vagy Zrt formájában ;)

Csináltál már költségvetést, hogy mire lenne szükség, mekkora beruházásra?

#439560 Arsene Lupin Előzmény: #439526

Látom, Qatarból is vannak olajsejk látogatók a fórumon. Pár tevecsorda vagy olajmező árából fel lehetne cuccolni a fórumot.

#439522 taresz Előzmény: #439516

Nem tudom mekkora költségű játék az ilyen, mert nem értek hozzá,de az egyik szélsőjobbos portál (nem írom le, úgyis tudja Mindenki) nyitott egy Paypal számlát adomány gyűjtésre. Ahogy olvastam bejött Nekik. Önkéntes alapon, Mindenki pénztárcájának megfelelően. Csak egy 5let...........

Közös érdek!

#439521 Ibiza Előzmény: #439487

roppant érdekes reklámok vannak itt..azokat kéne szorgalmasan olvasgatni..

#439516 Kissherceg Előzmény: #439487

jaja, de egy egy eszköz vétele sajnos igen drága ezen magas rendelkezésre állású szegmensben és sajnos idei bevételeim jócskán elmaradtak a várttól, ezért vannak ilyen problémák. Idén még egy beruházás van, aztán remélem a javulást tőle. Jövőre lesz még egy komolyabb.