Én nem bánnám ha Molly 16,4e felett zárna és Oti is belehúzva a felfelé projektbe...úgyis 17,1-17,2 magassága az aktuális ellenállás buxliban. :D
Ehh,most nézem hambiban meg milyen bika van ma,akkor belehúzhatnánk mi is..
Én nem bánnám ha Molly 16,4e felett zárna és Oti is belehúzva a felfelé projektbe...úgyis 17,1-17,2 magassága az aktuális ellenállás buxliban. :D
Ehh,most nézem hambiban meg milyen bika van ma,akkor belehúzhatnánk mi is..
nem nagyon becsülöd meg a mákodat.. pedig szeretnek az istenek.. :)
akárhogy is lesz...addig nem kell aggódni mikor ilyen pánik hangulatban a németek is 1.13 % pluszban állnak..mikor a Sárközi már azzal fenyegetőzik hogy "egy centet se Görögországnak"....semmi sem számít...csak USA rángathatja a piacokat....
majd akkor lesz igazán baj, amikor valóban jó dolgok történnek de meg sem mozdul felfele :-))
egyelőre a kapzsiság hajtja a piacokat...olcsón minél többet venni..annál többet nyerünk....lejjebb nem mehet olyan nincs...csak felfelé mehet innen :-)) csak majd megint a fejüket fogják a brókerek ha elfogy a pénz..az esés meg nem áll meg
jaj..most vettem csak észre hogy már USA 1 órája nyitva van :-)) az óravisszaállítás miatt...
de jó lenne ha megint lemennének nullára..ahogy délelőtt..
Remélem kint csak ma lesz megálló az esésben és csüt-péntekre jön a para újra. Az segítene minket a 16k alá kerülésben... bár a külföldtől elvonatkoztatva sem látok itthon sok potenciált.
Sztem ez idegesség kábé évekig fog tartani...bennünket meg úgy adtak be hogy hambi meg sem rezdült,szép!
hihetetlen ideges a piac...a futures is 1 perc alatt 0.20 % okat ugrál , és nem lassít.... egész november ilyen lesz...akkor pedig egy perc nyugtunk nem lesz most sem.
Úgy túnik gyorsan törik a mécses,mindjárt megint napi aljon vagyunk..
mi ez a nagy örömködés már megint ?
különben a tőzsde mindig emelkedni akar..nem véletlenül nevezik az esésre játszó pozíciót "short" -nak.
úgy látom 17k-n longba fordultam.. eredetileg itt akartam zárni a shortokat..
jó ez..
hát, remélem azért előtte egyeztetnek. nehogy bezavarjon egy görög pü miniszter , amikor kósa is valami beteget akar jelenteni
:-)) Nem, csak utálom, ha politikusok rángatják az árfolyamot. Olyan mint ködben célba lőni...
rugalmas fiatal vagy... :)
Zártam...mozi.
én szerintem meglesz az a 15.700...akkora piros gyertya lesz ma hogy kilóg a monitorból....
Ott én se,az enyim 168.. al kezdődik...nem érzem túl erős lábakon állónak ezt az emelkedést,most csak leszúrtunk 17100 alá vagy csak visszateszteljük a letörést..nem mind1.
Én nem teljesöltem le 750en...
Én is adtam 17.100 felett kicsivel, de csak jáccásból.
Bakker, a múlt héten stoppolt shortok hiányoznak nagyon, azt havi eredménynek is elfogadnám amit hoztak volna :(
Short zárva,beszállok egy kör longra...stop nélküli dupla izgalom,be szép is!