én is ezen spekizek
mit értenek "kivezetésen"
elvileg nekik kellene adniuk ajánlatot, de ez a béten nem volt
én is ezen spekizek
mit értenek "kivezetésen"
elvileg nekik kellene adniuk ajánlatot, de ez a béten nem volt
ez jó kérdés, nem tudom ilyenkor mi a szokás...
de 2009 áprilisában volt már erről szó....
http://www.retail.hu/retailpiac/kivezetnek-a-bet-rol-az-orcot/1933
"A költségcsökkentő program keretében többek között tervezik, hogy kivezetik az Orco-papírokat a másodlagos piacokról (bár nem részletezték, itt minden bizonnyal a varsói és a pesti tőzsdére gondoltak). A BÉT-re még nem érkezett erre vonatkozó kérelem, ám ha jönne, úgy a jelenleg érvényes szabályozás szerint tőzsdei ajánlatot kéne tenni a papírokra az egy részvényre jutó sajáttőke-értéken, ami számításaink szerint jelenleg 28 euró, azaz valahol 8300 forint körül található. Szinte kizárt, hogy az Orco találna tulajdonosai között olyan befektetőt, aki ezen az áron hajlandó lenne ajánlatot tenni. Az idő mindenesetre a cégnek dogozik, ha ugyanis tisztázódik, miként is kell értelmezni a parlament által decemberben elfogadott tőzsdei átvezetés fogalmát, úgy akár ajánlat nélkül is kivihetők lennének a papírok a BÉT-ről."
hát az idő nekik dolgozott.... pedig mennyire jól jártak volna páran.... most alig 1100 ft... 4 eur... se, néha...
valoszinű hogy az cég visszavásárolja uccsó nap
az aktuális áron a béten
B*sszák meg. :(
Akinek marad Orcoja november 30-án a számláján, az kap valamit vagy érvénytelenítik és elúszik az egész lóvé?
annyi tp van odaát, hogy csoda ..... hogy nem apportálta még senki
pedig most a hargitai fenyőn -10 fok van
hogy fagyna oda a s..... obrája
csak nem lesz... bízzunk a pszáf-ban, hogy elkaszálja, akarom írni, lecsapolja a mérgező vizet...:))
amúgy mi van odaát? TP megszállta a pf-et..... apportáltuk azt is....? :)))
megint egy "jó" céggel kevesebb...
de legalább a pszáf még nem engedi a futuraqua-t jönni... :)
http://client.bse.hu/newkibdata/108934854/111115_P__Orco_Property_Group_EN.pdf
"Paris, 15 November 2011
Orco Property Group – Application filed to delist from the Budapest Stock
Exchange.
Orco Property Group (“Orco”) announces that it has applied to delist all of its 17,053,866 ordinary shares
(ISIN: LU0122624777, the “Shares”) from the regulated market of the Budapest Stock Exchange (the
“BSE”) on 15 November 2011.
The Shares have been listed on the BSE since 2007. Orco has applied to delist the Shares (technically
known as “translisting" pursuant to the amended regulations of the BSE, whereby the shares are delisted
from the BSE while still being traded on at least another regulated market) due to low trading volumes
and in order to reduce costs related to the listing and reporting.
Subject to the completion of the delisting procedure, the Shares are expected to be delisted from the BSE
on 1 December 2011.
The Shares will remain listed on the regulated markets of NYSE Euronext Paris, Prague Stock Exchange,
and Warsaw Stock Exchang"
ha jól értem szerény angoltudásommal, akkor orco-t kivezetik a bét-ről???
3.71 a vége a hétre.
Ezt se gondoltam volna, hogy ez ennyi ideig itthon ezen a szinten marad, gyenge HUF besegít neki. Nagy kár, hogy nem tavasszal volt ilyen EUR/HUF, már rég kint lennék a gödörből.
Lassan én se. :-/
Szvsz a finanszírozási nehézség miatt van most itt az árfolyama, ha ezt sikerülne megoldaniuk tavaszig, amilyen gyorsan esett, olyan gyorsan mehet is vissza.
Én egyenlőre egy indokot sem tudok,hogy ezzel foglalkozzam....na majd egyszer:))
Pesszimista (pirossal tovább lefelé a csökkenő csatornában) és optimista eset (kékkel lehetséges dupla alj).
http://www.imagebam.com/image/8f73f7157012064
Nemzetközi Zlota kitekintő. :)
Dupla alj még mindig benne lehet 3.35-3.4 környékére történő látogatás mellett. Ez az optimista forgatókönyv.
Hát, ezt rondán beverték tegnap kint.
3,62
-12,98%
Igen esélyes, hogy kivágom ma, 307-es euro miatt talán kisebb buktával sikerülhet is.
Köszi, még butatelefonom van, aztán az ilyen grafikonos, java-s oldalakat nem nagyon kedveli. :-(