ezért volt a lukas labda jelző..
Hidegvér, ha nem zuhanunk 16200-ig majd felkérem Matolcsyt, ugyan nyilatkozzon má egyet. :-)))))) Nehogymá Egonnak ne legyen igaza az otival kapcsolatban... :-D
futik +1%-on ahogy Herceg mondaná nem lesz itt nagy dráma :)
Úgy látom, most, hogy a hosszú hétvégén Bud nem fórumozott, senki nem ért velem egyet... :-) Mindenki longol talán? :-)))
ha minden így marad, és nem jön még csomó uj pletyka, akkor az első ker. fél órában sztem jóval 17k alá fogunk menni.
sztem még ráöntik brokik mindenki pattincsot vár rögtön....délután pattanunk vagy 16600körül
200 pontos pattanás az nem oly nagy....17200-17400 ig,vagy gondolod most átvisszük 18e ellenállást,ha sikerül tető alá hozni vmit a napokban?
Amúgy most megint iszonyat vola lesz vszeg...újhír,álhír,új álhír,stopkiszedés,folyt.köv. múlt hét! :D
én nagy stopkiszedést látok reggelre.. utána pattanunk mint lukas gumilabda..
17167et látok ,) majd 200-250körül stabilizálódást..de 400ig pattanunk..
ezer shortos lesz reggel..ők lesznek a növekedés záloga..persze sztem..és ha nem lesz extra hír
Egyetértek. 1000 pontot semmiképp nem tudok elképzelni.
Javaslom azért megnézni a regionális tőzsdék mennyit estek péntek óta. (Pénteken eleve alulteljesítők voltunk és a hétfői esést megelőlegeztük.) Átlagosan jóval 8-10% alatt estek a régióban. A piac logikája sem olyan, hogy feltétlenül be kéne hoznunk a két nap esést, gondoljunk a Japán atomkatasztrófára amikor szintén zárva voltunk, végül a nagy zakóból kimaradtunk. A bizalmi szavazáson a kormányfő nagy valószínűséggel el fog bukni, hiszen még a saját pártján belül (sőt még egyes minisztertársai) sem értenek egyet a népszavazással. A kormány bukásával vagy ügyvezetőként tevékenykedik tovább (Lehetőség szerint a csak a legszükségesebb ügyekben döntve.), vagy szakértői kormány alakul.
A fentiek alapján valószínűtlen egy népszavazás, de egy előre hozott választás nagy bizonytalanságot okozna. A csőd kérdése január előtt eldőlhet, hiszen, ha a megállapodásban foglaltakat nem teljesíti a görög kormány nem folyósítják Görögországnak a pénzt.
Amúgy jogos,de ilyen nagy számot le sem merek írni....buxli makacs egy állatfajta,és gondolom reggelre pont jön a megmentő sereg :D
a szamurájok nem mohóak... :)
Daxlinak sikerült 500 pontot ledobnia pikkpakk...ez buxnál 1000 pont felett lenne,kivi vagyok hogy hol nyitunk holnap és mennyire érezzük be a világmegnemmentést.
nem tudják mi lesz..és kihasználják a szünnapot.
eurt 298ért veszik 310ért adják..váci utca..