Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Re: nincs cím

#439128 Ibiza Előzmény: #439119

nekik a legyek hordják össze...

pénzük van de cserébe szikkadt és ronda a lelkük.,..büdösek..csúnyák..

#439119 kelvin Előzmény: #439112

Ez pontosan így van. Tegnap megnéztem a WS2-t és rájöttem, hiába keresek én sokat bármennyi $-t zsebretehetek akkor is kispályás vagyok "Gekkóhoz" képet. A háttér tele van Gekkókkal és pont tőlünk kisemberektől szedik össze a pénzt.

Eszméletlen, míg mi örülünk 1-2 millio Ftnak ezek 100 MRD $okkal játszanak. És a World is not enough a jelmondatuk.

Re: Incidental Music

#439113 BudFox Előzmény: #439106

nálam sosincsen Stop :-) csak ha nap közben el kell mennem a gép elől hoszabb időre..de az ritka.

#439112 BudFox Előzmény: #439108

Igen tényleg..ma Görög probléma van megint....Görögöket ki fogják zárni az Euróból, országcsőd lesz..ez szerintem már biztos.

Figyelitek egyébként ezt a negatív hírfolyamot ami megy a világban ?

ez egy globális összeesküvés tényleg...

akik a pénzt tartják a markukban, irányítják a világot, pénzügyi érdekből csinálják ezt...

akik a FED mögött állnak és az egész világot uralják, hogy kamatért nyomtatják a dollár száz-milliárdokat....

végülis kik a FED tulajdonosai ?

#439106 kelvin Előzmény: #439102

:D megint kezded?

Csak hogy ráerősítsek, nincsnek stoppok ugye, mert korlátozták átmenetileg. De itt jön akkor a kérdés, vajon véletlen vagy nem véletlen a pénteki záró leöntés a múlt heti oti hirtelen 300k-s beöntés?

#439104 Ibiza Előzmény: #439087

nincs tuti nap fiatalok... lehet reggel megugorjuk egyből a 3napot..utána fel..

#439102 BudFox Előzmény: #439093

úgynézem ma is vérfürdő lesz USA -ban.. németek, franciák 5 % felett esnek. angolok is 3.5 % -kal...szóval holnap -1000 ponton is kinyithatunk...

ha kevesebben akkor az optimista.

#439097 BudFox Előzmény: #439087

én ráadok...ha full akkor legyen full.

szerintem új aljra megyünk ..14700 volt az alja eddig...az alá megyünk.

#439093 sbbacsi Előzmény: #439002

Nem nőhetnek az égig. Eléggé adta magát, hogy lassan el kéne indulni lefelé. Főleg itthon fogyott el a lendület.

Sajnos rányitni már nem akartam, mert így is tetemes volt az eddigi bukta és 4 napra mégis kockázatos lett volna full pozira bővíteni és beleülni.

A régieket tartom, remélem lesz hatása szerdán és visszajön valami az októberi felfelé vágtában elszórt korábbi nyerőkből.

Holnap kíváncsi vagyok, …

#439037 robi2040

Holnap kíváncsi vagyok, hogy nyit a magyar piac :D

BUX - 1000 pont, OTP - 5; 6; 7%?

Jajj istenem...

A Ft-ért aggódom, a zsidók Angliából kinyírnak minket.

IMF HITEL kell a magyarnak, állandóan ezt mondják. NEM NYUGSZANAK!

Adósodjunk el 500 évre feléjük, ezt szeretnék. Orbán bácsi nem hagyja. Széllel szemben pisilünk, majd meglátjuk megéri-e?

#439002 BudFox Előzmény: #438994

nagy kockázat volt shortban maradni..de gondoltam..ez már a 20. ilyen megmentő találkozás...ennek sem lesz eredménye..

ki is fulladt hétvégére az EU csúcs hatása...

forint 306

Es.futures -1 %

#438994 joco9 Előzmény: #438968

csak hogy Bud-nak jó kedve legyen most -1% a futi azért érdekes hogy bét-et beverték pénteken valakik már megint tudtak előre mindent!