a vicc az egészben hogyha a dokiak igaza is lesz
akkor már úgyse fogja újra beírni hogy "megmondtam"
shortos longos megy a lavórba egyszerre
ĐĐĐ
a vicc az egészben hogyha a dokiak igaza is lesz
akkor már úgyse fogja újra beírni hogy "megmondtam"
shortos longos megy a lavórba egyszerre
ĐĐĐ
Ok , megadom magam. Persze, tudok a neutronbombáról, meg egyéb "tiszta" fegyverzet is létezik. Az biztos, hogy ami irreálisnak tűnik, vagy akár teljes nonszensz, annak bekövetkezése sem kizárt. Ilyen világban élünk. Nem is erre tenném a hangsúlyt, hanem az utolsó mondatomra, amit a modern háborúról írtam.
Nos, ha Merkelék egy ilyen lehetőséget körüljártak, az már igen súlyos árnyakat vet Európára. A következményeket végiggondolni, nos, elkezdeni sem merem....!
Én nem vagyok egy francia fan, de azért maradjunk tárgyilagosak. A frenciák nincsenek pariban az amcsikkal ez tény, de azért afrikában egy jó pár országban meggátolták a tömgvérengzéseket és az idegenlégió tartja fenn a rendet ahol az amcsik simán beégtek. És ugye az oroszok meg a gyenge csecseneket se bírták leverni de ebből senki nem gondolhatja hogy gagyi szarok lennének és simán lemosná őket bárki is...
A másik h itt egy eshetőségről beszélünk amit mindenki végig gondolhat előre és lejátszhatja a kimeneteket.
Hasonlatokkal, a franciáknak nincs amcsi feka méretű pélójuk, de azért nagyobb mint a németek északi tengerbe lógatott szerszáma. Na is még azt is vegye figyelembe h egy okos nőnél nem kell (sőt nem is tanácsos) a vendéglőben az sztalra kicsapni a bránert, mert valszeg tud olvasni a nadrágban látható dudorodásból is :)
Elhunyt Albert Flórián, az egyetlen magyar aranylabdás
"Az atomfegyvert Európáben bevetni teljességgel lehetetlen"
.
Ez butaság egy ki-ki háborúban nincs lehetetlen, ez már nem a lovagkor, a franciáknak van neutron bombájuk is az odahaza nem szennyez....és be fogják vetni ahogy az amcsik is és izrael is az arabok vagy irán ellen efelől senkinek nincs kétsége...
boj szerencsétlenkedik
eddig mindig besültek, mert több pénz áramlik haza
most is esik vissza a yen
"menekülő valuta"
Az atomfegyvert Európáben bevetni teljességgel lehetetlen. Ez olyan lenne, mint az első világháborúban a mérgesgáz. Kis szélfordulat és a fél saját haderő odaveszett, aztán persze jött a gázálarc, de egy sugárszennyezett országban már nem lehet élni. A Mururoa zátonyt kiválóan el lehetett szennyezni, az csak a csendes-óceáni népeknek volt kicsit kellemetlen, de ki figyelt oda! A modern háborút a gazdaság és pénzügy területén vívják meg, ma is ezt látjuk. Szívunk is miatta mi magyarok rendesen.
Nem lesz ingyencirkusz. Éppen csak ránéztem a tőzsdékre meg a fórumokra. Sajnos Európát beverték, én meg hati longban ülök. Már csak egy leminősítés hiányzik.
ez igaz
csigaevők viszont villogtak (volna)
ha már nátóból is kiléptek anno ĐĐ
addig is a japánok lekevertek egy pofont a piacoknak az intervencióval, érik a svájci is
A németek nem vettek részt a Líbiai elleni hadműveletekben. A magyar sárkányrepülők sem.
egész EU beégett Líbiában...
"algír meg indokina ebben nem játszik"
Érdekes lesz majd amikor a külvárosi arab és ázsiai bevándorlók bevonulnak a francia belvárosokba. Mert hogy az elkerülhetetlen reformok rajtuk is fognak csattanni.
"egy döntő fölényben levő francia katonai erő"
Ja, egyedül még Líbiában sem boldogultak.
de jó végre megint egy kis spade, lupin szócsata
buxi még hiányzik, aztán jöhetek a 30 centiméteres nehézágyúk ĐĐĐ
"Ezzel együtt meleg háborúról beszélni szerintem irreális, "
.
Meleg vagy nem meleg ez is egy opció. Merkel is erről beszélt ott az idézet, és ez azt jelenti h végig matekozták a dolgokat és abban ők se hülyék h ne tudnák mi lenne egy háború következménye számukra....
Azért a franciák elvannak egyedül is az iparuk és a tudományuk mindig is a világ élvonalában volt/van, ha nem is az első, de a gépkocsi iparban is szinte paritásban vannak a japokkal lásd mazda....meg forma-1 sikerek ahol a merdzso meg szenved, repülőgép iparról ürhajókról ne is beszéljünk még ha fel is robban egy egy , de akkor is....
A németek nagyon jól tudják, hogy náluk is sokkal szarabb lenne a helyzet, ha az euró bebukna. De milyen lenne ez a franciáknak? Egyszerűen tragikus. A többi déli népségről nem is beszélve, mert az északiak csak meglennének valahogy. Sarközyék ülhetnének az atomfegyvereiken a csupasz seggükön.
Ezzel együtt meleg háborúról beszélni szerintem irreális, megmentik Európát így vagy úgy, ha kell addig simogatják a szart a palacsintán, amíg mindenki szépen meg nem kapja a saját adagját, amit szépen el is fogyaszthat majd.
"e röhögtessen! A franciákat a jenkik húzták ki a budiból mindkét világháborúban. Azóta Algériából és Indokínából is hazazavarták őket"
.
Igaz h az amcsik húzták ki őket, ettől még akár röhöghetünk is rajta de akkor is egy factum h atomfegyverük van. Az idézetemből pont de Gaulle nevét hagyta ki aki fordított a dolgokon Adenauer a gazdaságra tett (mondjuk nem is tehetett mást) de Gaulle pedig a katonai erőre, és most van egyí helyzet egy jóval erősebb német gazdaság, meg egy döntő fölényben levő francia katonai erő (algír meg indokina ebben nem játszik ) más eszközökkel vívnak élethalál harcot a fatherlandért otthon, mint távol a pics@ban...
"szétbomlás utáni háborút ami elkerülhetetlen lesz a franciák nyerik az atomfegyvereik miatt "
Ne röhögtessen! A franciákat a jenkik húzták ki a budiból mindkét világháborúban. Azóta Algériából és Indokínából is hazazavarták őket. Egy igen komoly Észak vs Dél konfliktus előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz Európában, de valószínűleg pénzügyi és gazdasági téren fogják megvívni.