Regisztráció Elfelejtett jelszó

RÁBA fórum

Re: nincs cím

#441027 TrendMan Előzmény: #441023

Kinának van egy igen kiterjedt gyorsvasúti programja.

Olvastam valamit arról, hogy minőségi gondok voltak a pályatesttel is és ebből származott egy komoly baleset is sok halálos áldozattal.

A Rábának van egy igen jó Sales Team-je.

Orbánnak van egy szándéka a Kinai kereskedelmi kapcsolatok kibővitésére.

Elvileg ebből ki lehet kerekiteni egy sikersztorit:-)

#441025 zeeh_ Előzmény: #441022

Én is bent álltam már egy ideje, de sose jött le értem.

Október 28-án pénteken voltak már jól értesültek. Kár, hogy én nem voltam az, nyomtam volna egy all int.

Ha teljesen állami kézbe kerül, akkor újra fellendül alighanem a hazai buszgyártás, csak ebből a részvényesek már nem sokat fognak látni. Gondolom, a BÉT-ről is kivezetik majd. Linamar, Pannunion, Rába, távoznak a normálisabb cégek sajnos. :(

sokáig bent álltam utols…

#441023 Ibiza

sokáig bent álltam utolsó 2 hétben..nem kaptam

sztem kínai befektető lesz..busz .. metró- és mozdony gyártás..?

#441022 Fornit Előzmény: #441016

Nem semmi. Tényleg tudtak valamit. Rába sem véletlenül vette magát annyira, pedig az árfolyam már 1 éve szopóágon van.

Ma se lesz Rába? Könyv ü…

#440909 zeeh_

Ma se lesz Rába? Könyv üres, ajánlatot bevinni nem lehet.

#439824 zeeh_ Előzmény: #439820

Ha ez igaz, akkor esély nem lesz beszállni az elszállás előtt, miután visszaengedik.

#439630 Kiss Zoltán Előzmény: #439327

Én nem vagyok poziban ! De emlékszem,hogy 2012 januárjára 2000 forintos árfolyamról

beszéltek Pintérék! Sajna ,hogy nem vagyok veletek,de kívánom nektek legalább ezt az

árfolyamot!

#439327 Zotya32 Előzmény: #439321

nem lepődtem meg.. pénteken furcsán mozgott... de Magyarországon ez a normális...

gondolom, most irány a 3000 ft :)))

jó lett volna venni, de nem bánkódom, eddig az est média vételem kárpótol...

Valaki már jól értesült …

#439321 zeeh_

Valaki már jól értesült volt pénteken. Kíváncsi vagyok, milyen hír miatt függesztették fel.

Jött több jó hír az utóbbi hónapokban, reakció nulla volt és fel sem függesztették. Alighanem valami nagyobb megállapodás lehet a háttérben vagy az MNYP pakk sorsa talán. Meglátjuk ma.